Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

TOΝ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ Ο ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗΣ ΜΑΚΗΣ. ΘΑ ΤΟΝ ΞΥΡΙΣΕΙ (ΤΟΝ ΠΑΠΑ ε;) Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ !!

ΕΧΘΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΜΕ ΤΗΝ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΥ ΜΑΚΗ ΕΔΩ>> "ΞΕΦΤΥΛΙΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΟΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗΣ ΜΑΚΗΣ!!"

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ "FIMOTRO":

ΠΑΠΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΥΧΕΙ...

ΜΟΝΟ ΣΤΟ FIMOTRO

Τον έκαψε ο Μάκης. Τον πήρε στο λαιμό του. Ευθύνη όμως έχει και ο ίδιος ο παπάς. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο ιερέας που συμμετείχε στην χθεσινή εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου παραπέμπεται στο εκκλησιαστικό -επισκοπικό δικαστήριο! Την παραπομπή αποφάσισε σήμερα η Αρχιεπισκοπή μετά από εισήγηση της Μητροπόλης Περιστερίου για διακωμώδηση της Θρησκείας καθώς το Ευχέλαιο είναι Μυστήριο ενώ ο Αγιασμός απλή... ακολουθία. Ο ιερέας κινδυνεύει με ποινή μηνιαίας αργίας που σημαίνει ότι δεν θα πληρώνεται ούτε θα έχει δικαίωμα να τελέσει μυστήρια! Δεν ήξερε; Δεν ρώταγε;
***************************************
Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR:Επειδή ΔΕΝ είναι ο πρώτος αθώος άνθρωπος που ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ καταστρέφει αυτό το ρετάλι της δημοσιογραφίας, θα παρακαλέσουμε την Αγιότητα τον Μητροπολίτη Περιστερίου κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟ να συγχωρήσει τον ΑΘΩΟ παπά που για καλό -νόμιζε- πήγε ο Χριστιανός και σε κακό του βγήκε. ΗΘΙΚΟΣ αυτουργός είναι ο ακατονόμαστος Μάκης κι ΑΥΤΟΣ πρέπει να τιμωρηθεί, αλλά λόγω ελλείψεως κράτους, σέρνεται ανάμεσά μας καταστρέφοντας και λασπώνοντας συμπολίτες μας.
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

1 σχόλιο:

  1. τριανταφυλομαλακα ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive