Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

ΞΕΦΤΥΛΙΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΟΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗΣ ΜΑΚΗΣ!!

Επειδή ο Χατζηνικολάου είχε καλεσμένο τον αρχιγκαντέμη Μητσοτάκη, θεώρησε καλό ο εκπρόσωπος της δημοσιογραφικής αλητείας Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, να καλέσει ΠΑΠΑ, να κάνει αγιασμό, ευχέλαιο, ξόρκια κ.λ.π. απαξιώνοντας, υβρίζοντας και υποβαθμίζοντας κάθε Ιερή Θρησκευτική τελετή. Κι αυτός ο παπάς, τόσο κουφιοκέφαλος είναι; για 50 ευρώ να ξεπουλήσει κάθε Ιερό και Όσιο προσβάλλοντας θρησκεία, άμφια, ιερά αντικείμενα , ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ και ιερές διαδικασίες;. Έχουμε δει πολλά, αλλά αυτό είναι απο τα ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ. Αν υπάρχει Εκκλησία θα πρέπει να καταγγείλει αυτή την ΑΝΟΥΣΙΑ πράξη και να ΞΥΡΙΣΕΙ τον ανεγκέφαλο παπά.
"ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ"

5 σχόλια:

  1. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΦΟΡΜΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑΜΠΟΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Η ΦΟΡΜΑ ΕΓΩ ΔΥΣΤΗΧΩΣ Η ΕΥΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑ,ΤΕΛΙΩΝΩΝΤΑΣ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΑΝ ΗΤΟ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδια πως ειστε τοσο σιγουροι πως ο ιερεας γνωριζε οτι υπαρχει αυτη η φορμα καθως και οι εικονες του Μητσοτακη πισω?
    Ο ανθρωπος δεν πιστευω οτι δεν φταιει, πεσατε να τον φατε αμεσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά , ΔΕΝ ήξερε που πήγαινε και τι θα έκανε; Τι του είπαν ότι νυχτιάτικα πάει για επικήδειο στο νεκροταφείο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άν δέν κάνω λάθος τον ρόλο του αρχιγκαντέμη τον έχει χάσει ο Μητσοτάκης τον έχει τώρα ο Καραμανλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΡΓΥΡΗ ΕΙΣΕ ΣΩΣΤΟΣ.ΣΑΠΟΥΝΑΔΑ ΤΩΡΑ.ΓΚ.Τριπολις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive