Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

SORRY, Το βάζουμε για να ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ τα ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ που σέρνονται στο διαδίκτυο, ψάχνοντας πελάτες. Μόνο που στο πέρασμά τους λεκιάζουν το διαδίκτυο.

Διαβάστε ήθος, ύφος και.... πολιτική κριτική!

"Στον ΛΑγΟΣ έχουν βάλει ΚΑΜΕΡΕΣ και στους ΚΑΜΠΙΝΕΔΕΣ ?


Ο Καρατζαφέρης έχει βάλει κάμερες παντού στο μαγαζάκι του για να παρακολουθεί μάλλον τα όσα λένε οι υποτακτικοί του για αυτόν στην ζούλα. Αλλά το να βάλει ακόμα και στις τουαλέτες του μπουρδέλου ΛΑγΟΣ, αυτό ξεπερνά τα όρια. Καλά εάν δεν το βλέπαμε δεν θα το πιστεύαμε. Πήγαμε κατά τύχη σε τουαλέτα τους, και λίγο έλλειψε να δούμε την.. ψ….. μας στην …οθόνη. Τόσο πολύ εμπιστοσύνη έχεις στους υπαλλήλους- στελέχη- υποτακτικούς σου που έχεις φτάσει στο σημείο να βάλεις κάμερες και στις τουαλέτες; Και πως την δέχονται αυτή την ταπείνωση οι γραφιάδες σου; Μήπως έχετε μαζευτεί εκεί ρε φασιστόμουτρα όλοι οι ανωμαλιάρηδες και την βρίσκεται με τον να παίρνεται μάτι όποιον σας κατουράει; Δεν ξέρεις ρε Καρατζαφύρερ ότι αυτό απαγορεύεται από τον νόμο, η τον γράφεις στα παλιά σου παπούτσια εν ονόματι δήθεν της ασφάλειας. Άντε να πιάσεις να τις βγάλεις γιατί θα φας το κράξιμο της αρκούδας, επειδή δεν γουστάρουμε όταν κατουράμε να μας παίρνουν μάτι.

Υ.Γ ποιον έχεις βάλει να τις “ελέγχει” κάνοντας μπανιστήρι; Tον Σιδέρη;

Διαβάστε περισσότερα για το θέμα...

4 σχόλια:

  1. Αντι να ασχολήστε μαζι τους δεν τους πατάτε να τους λοιόσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΟΡΝΟΓΕΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΣΙΔΕΡΗ. Α ΡΕ ΤΖΟΒΕΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για την ουσια εχεις να μας πεις ειναι αληθεια η οχι.Δεν ειδαμε να το διαψευδεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα υποτίθετε ότι εδω μπαίνουν ευφυείς αναγνώστες. ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΩ!!Ότι δεν υπάρχουν κάμερες στα WC? Φυσικά ΔΕΝ θα ήταν δυνατόν να υπάρχουν. Πρόκειται για αλητήριους του διαδικτύου και ΜΟΝΟ. κάθε μέρα κάτι γράφουν για μένα και για στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ, το ίδιο γλοιώδη και ψεύτικα ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive