Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

O ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ Για τη Συλλογή Υπογραφών για Δημοψήφισμα.

Αγαπητοί Φίλοι, Το Πολιτικό Γραφείο του Γιώργου Ανατολάκη, συμμετέχει στην Πανεθνική Εκστρατεία Συλλογής Υπογραφών για το Δημοψήφισμα περί της ιθαγένειας των Μεταναστών.
Το τελευταίο διάστημα υπάρχει βεβιασμένη κίνηση της Κυβέρνησης να αλλάξει τον εκλογικό χάρτη της χώρας, ελληνοποιώντας μαζικά εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες. Την ίδια στιγμή αρνείται επίμονα να δώσει ψήφο στους Ελληνες του Εξωτερικού που το ζητάνε επί δεκαετίες. Εάν περάσ
ει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, η Ελλάδα που αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα Οικονομικά, Εθνικά καθώς και Εγκληματικότητας, θα γίνει χώρα ευκαιρίας για εκατομμύρια νέους μετανάστες που θα θελήσουν να έλθουν.
Εμείς θεωρούμε ότι για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα θα πρέπει ΠΡΩΤΑ να ερωτηθεί ο Ελληνικός Λαός.
Για αυτό ζητάμε ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.
Σας προσκαλούμε να πάρετε την υπόθεση στα χέρια σας και να βοηθήσετε στην συλλογή υπογραφών.
Μπορείτε να εκτυπώσετε την Φόρμα Συλλογής Υπογραφών εδώ: http://www.facebook.com/l/a4e24;www.iondragoumis.gr/METANASTES/PSIFOS%20METANASTES-2b.pdf
Οι φόρμες στέλνονται (ακόμα και αν δεν είναι ολόκληρες συμπληρωμένες), στο Φαξ: 210-3315714, είτε ταχυδρομικά στο: Ιδρυμα «ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ» Φιλελλήνων 7 Τ.Κ..10557 Αθήνα.
Εάν έχετε δυσκολία να κατεβάσετε την φόρμα ή αν θέλετε πληροφορίες για το που θα υπογράψετε στην περιοχή σας, μην διστάσετε να καλέσετε το 210-3315733 για να πάρετε οδηγίες. Για όσους είναι κοντά στην περιοχή μας (Β΄Πειραιώς), θα χαρούμε να σας δούμε στο Πολιτικό Γραφείο του Γιώργου Ανατολάκη:
Πλατεία Ελευθερίας 12, Κορυδαλλός. Τηλέφωνο: 210-4945982
Να θυμάστε ότι η υπόθεση αυτή δεν είναι κομματική, αλλά εθνική. Μην αφήσετε να αποφασίσουν άλλοι για το μέλλον της πατρίδας μας.
Με φιλικούς χαιρετισμούς.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ

2 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΡΑ, ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΣΥ ΓΙΩΡΓΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΒΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΟΚΤΣΗΣ, ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΙΕΣ ΣΟΥ, ΣΕ ΠΑΩ ΜΕ ΧΙΛΙΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive