Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο Νoμάρχης Ανατολικής Αττικής και ο Δήμαρχος Καλυβίων μετά από κατηγορίες του GRAND RESORT


Στο δικαστήριο οδηγούνται την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2010, ο Νομάρχης Ανατολικής Αττικής κ. Λεωνίδας Κουρής, ο Δήμαρχος Καλυβίων κ. Πέτρος Φιλίππου, ο Γενικός Γραμματέας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ανατολικής Αττικής κ. Δημήτριος Ζεγγίνης και ο Διευθυντής Περιβάλλοντος της Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής κ. Ιωάννης Στριφτός, μετά από μηνυτήρια αναφορά από τον ιδιοκτήτη του Grand Resort Lagonissi κ. Παντελή Μαντωνανάκη. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Δήμος Καλυβίων το 1999 είχε κατασκευάσει ράμπα ανέλκυσης μικρών σκαφών (γλίστρα) στο 41,5ο χλμ. της Παραλιακής Λεωφόρου Αθηνών – Σουνίου. Η εν λόγω ράμπα κατασκευάστηκε με νόμιμη άδεια που είχε εκδώσει ο τότε Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Αττικής κ. Μιχάλης Κυριακίδης. Για το παραπάνω έργο ο Δήμος Καλυβίων έχει ήδη αθωωθεί δύο φορές.

Λόγω των πολλαπλών καταγγελιών του κ. Μαντωνανάκη για τη μη ύπαρξη μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων, ο Δήμος Καλυβίων εκπόνησε σχετική μελέτη την οποία υπέβαλε προς τη Νομαρχία Ανατολικής Αττικής που την ενέκρινε νόμιμα. Για την παραπάνω έγκριση περιβαλλοντικών όρων κατηγορούνται τόσο ο Νομάρχης Αν. Αττικής όσο και ο Δήμαρχος Καλυβίων. Η ουσία βεβαίως είναι ότι και ο Νομάρχης και ο Δήμαρχος δεν έχουν ενδώσει στις πιέσεις του μεγαλοεπιχειρηματία κ. Μαντωνανάκη προκειμένου να αποκλείσει τις ελεύθερες ακτές και να νομιμοποιήσει τις πολλές αυθαίρετες κατασκευές του.

Το δικαστήριο της 15ης Ιανουαρίου είναι ένα από τα πολλά που έχει παραπέμψει το GRAND RESORT τόσο το Δήμαρχο Καλυβίων όσο και το Νομάρχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive