Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Διδακτική είδηση από το Α.Π.Ε.


Γράφει ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΡΩΝΤΑΣ

Δημοσιογράφος - Συγγραφέας


Η είδηση που ακολουθεί μεταδόθηκε από το Αθηναϊκό και το Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων προ μηνός και δεν αναδημοσιεύθηκε σε καμμία από τις μεγάλης κυκλοφορίας ελληνικές εφημερίδες, ούτε «παίχτηκε» σε κάποιο από τα λεγόμενα μεγάλα κανάλια:

Ένα 11χρονο Ελληνόπουλο ξυλοκοπήθηκε από τους μουσουλμάνους συμμαθητές του γιατί έτρωγε σαλάμι την περίοδο της νηστείας τους.

Όπως έγινε γνωστό ο 11χρονος μαθητής μαζί μ’ έναν φίλο του αναγκάστηκαν να κλειδωθούν στην βιβλιοθήκη του σχολείου για να αποφύγουν τα χειρότερα. Ήδη είχε δεχθεί μιά γροθιά στο μάτι και δυνατές κλωτσιές στα πόδια.

«Μου ράγισε η καρδιά όταν είδα το παιδί μου σ’ αυτήν την κατάσταση», δήλωσε ο πατέρας του και πρόσθεσε πως το παιδί του εξακολουθεί να είναι τρομοκρατημένο και να έχει εφιάλτες. Μετά το γεγονός ήλθαν στην επιφάνεια και άλλα παρόμοια περιστατικά, αρκετά δε παιδιά δήλωσαν ότι φοβόντουσαν να φάνε το μεσημέρι, γιατί δέχονταν επιθέσεις εάν το φαγητό τους ήταν «διαφορετικό¨από των μουσουλμάνων συμμαθητών τους, ιδιαίτερα την περίοδο του Ραμαζανιού.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ>>Διδακτική είδηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive