Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Ο ΤΕΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΚΑΙ ΝΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΙΩΑΝ.ΚΟΡΑΝΤΗΣ


Ο τέως Αρχηγός της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, Πρέσβης Ιωάννης Κοραντής και νυν Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου, με το κόμμα του ΛΑ.Ο.Σ., δημιούργησε το δικό του ιστολόγιο, το οποίο και καλωσορίζουμε, ευχόμενοι κάθε επιτυχία!

Το ιστολόγιό μας, φρονεί και πιστεύει, πως η επικοινωνία με τον τέως Αρχηγό της ΕΥΠ και Βουλευτή κ. Ιωάννη Κοραντή, μέσα από το ιστολόγιό Του, αποτελεί συνέχεια της διαδραστικής επικοινωνίας που είχε καθιερώσει με την Ελληνική Κοινωνία και τον Λαό, μέσω της αναβαθμισμένης ιστοσελίδας της ΕΥΠ, την οποία είχε δημιουργήσει.

Ο Βουλευτής Ιωάννης Κοραντής, ως Αρχηγός της ΕΥΠ, κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία της, να έρθει σε ουσιαστική επαφή και διάλογο με τον ΄Ελληνα Πολίτη και να αναστρέψει τις αντιπαθείς αντιλήψεις εις βάρος της, αλλά και να αντιπαρέλθει στις πλήθος κακόβουλες αναφορές εναντίων της, καθώς και των στελεχών της.

Μια μικρή περιήγηση στο ιστολόγιο του Βουλευτού κ. Ιωάννη Κοραντή, θα μας βοηθήσει να αντιληφθούμε τις πολιτικές του διαθέσεις και την δράση Του, στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Πέραν από πολιτικές και κομματικές τοποθετήσεις του καθενός μας, προτείνουμε στους αναγνώστες μας, να επισκεφθούν το ιστολόγιο του Βουλευτού κ. Ιωάννη Κοραντή, και να συμμετέχουν με τα σχόλιά τους.

Ο διαδικτυακός διάλογος και η διαδραστική επικοινωνία με έναν τέως Αρχηγό της ΕΥΠ, Διπλωμάτη καριέρας σε σημαντικά καθήκοντα και νυν Βουλευτή του Κοινοβουλίου μας, φρονούμε πως αποτελεί, μοναδική ευκαιρία για τον Ελληνικό Λαό και την Κοινωνία μας.

Το ιστολόγιο του Βουλευτού κ. Ιωάννη Κοραντή, στον κάτωθι σύνδεσμο.-

http://icorantis.wordpress.com/
http://www.spynews-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive