Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2010

Ο Μάκης είναι προφήτης ήξερε για την βόμβα πριν... σκάσει

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ
Ε ρε γέλια... Ο Μάκης άλλαξε την ώρα και ενώ αρχικά είχε βάλει 11:44 μετά το έκανε 11:40 τι δεν ήξερε όμως; Όπως και ο ίδιος έγραψε στις 11:29 έγινε το δεύτερο τηλεφώνημα στον ΑΝΤ1 πως η βόμβα θα σκάσει σε 12 λεπτά. 11:29 + 12 λεπτά = 11:41... Αλλά ο Μάκης έβαλε 11:40 δηλαδή πριν την έκρηξη... Γελάει το Πανελλήνιο!
Δείτε τις ώρες στις αναρτήσεις του. Λέει 23.29 και προσθέστε τα 12 λεπτά. Πόσο πάει; 23.41. Ε, ο Μάκης τα ξέρει όλα και το έβαλε ένα λεπτό πριν σκάσει.
Αναρτήθηκε από troktiko

2 σχόλια:

  1. ξεχασατε μου φαινεται περισι τι εγραψε το ΕΘΝΟΣ.Οτι ηρθε ο Ερντογαν και ηταν πολυ ψυχρη η συναντηση με τον Καραμανλη,μπροστα σε αυτο βρησκω πταισμα αυτο που εκανε ο Μακης,αλλα και τα δυο
    μπαρουφες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι πληροφορίες από την αστυνομία ότι το θύμα δεχόταν απειλές από άτομα του υποκόσμου δεν αποδυνάμωσε τα σενάρια. Ποιοι προσπαθούν να εμφανίσουν τη δολοφονία του εκδότη χ΄΄κωστη έξω από την αμερικανική πρεσβεία στην πιο -υποτίθεται...- καλά φυλασσόμενη περιοχή της Λευκωσίας σαν υπόθεση προσωπικών διαφορών ή κυπριακής μαφίας; (aristerospatriotis.blog spot.com). Τα συνεταιράκια κράτη νταβατζήδες της Μέσης Ανατολής (Τουρκία-Ισραήλ) με τα μακριά δολοφονικά τους χέρια (ΜΙΤ- MOSSAD) ενήργησαν, καταλήγει σχολιαστής του μπλογκ national pride.wordpress.com. Και άλλος: Και αν ακόμη οι “έρευνες” καταλήξουν ότι οι λόγοι της δολοφονίας ήταν οικονομικοί ή επιχειρηματικοί ή οτιδήποτε άλλο, κανείς δεν πρέπει να το πιστέψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive