Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Έλληνες Αφυπνισθείτε και υπογράψτε για το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Όσο οι πολιτικοί γυρνάτε την πλάτη στην θέληση του Ελληνικού λαού, πρέπει να γνωρίζετε, πως γιγαντώνετε την αγωνιστικότητα, γιγαντώνετε τη θέληση του για την σωτηρία του Ελληνισμού. Συνέλληνες όλα αυτά δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Όλα αυτά που θα δείτε στο βίντεο τα ζούμε καθημερινά. Αν το ΠΑΣΟΚ δώσει ιθαγένεια και δικαίωμα ψήφου στους (λαθρο) μετανάστες, τότε οι ημέρες που θα ξημερώσουν για την Ελλάδα μας θα είναι κάτι παραπάνω από δύσκολες. Αμέσως μετά από αυτήν την εθνοκτόνο πράξη το χρονόμετρο για την ζωή της Ελλάδος θα αρχίσει να μετρά αντίστροφα. Έλληνες Αφυπνισθείτε! Τώρα είναι η ώρα που όλοι πρέπει να ενωθούμε μαζί ενάντια σε αυτούς που θέλουν να καταστρέψουν κάθε τι Ελληνικό και να υποθηκεύσουν το μέλλον των παιδιών μας!
Ξυπνήστε Έλληνες!

Υπογράφουμε όλοι για ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!
Δείτε το βίντεο και στο
http://www.youtube.com/watch?v=wt2trhQb850&feature=player_embedded

www.ellinikiafipnisis.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. To παρόν αρνήθηκαν να το αναρτήσουν στο opengov ,γι'αυτό σας το κοινοποιώ.Για όσους δε γνωρίζουν στο γιουνανιστάν τελεσίδικη απόφαση βγαίνει μόνο αν και όταν το επιθυμεί ο κατηγορούμενος.
    "Επειδή έχετε την τάση να «σβήνετε» σχόλια ,επαναλαμβάνω και θα το επαναλαμβάνω αγαπητέ λογοκριτή μέχρι να το αφήσεις:
    Αλλοδαπός που εκτίει ποινή μεγαλύτερη των 5 ετών (πρωτόδικα)σε ελληνικό σωφρονιστικό ίδρυμα (ποινή που νόμιμα επιβλήθηκε και ως εκ τούτου νόμιμα παραμένει στη χώρα μας) ,δικαιούται «ιθαγένειας»?
    Αν όχι, προβλέπεται πουθενά κάτι σχετικά? Μήπως τότε κατηγορηθείτε και σεις (ώ φωστήρες) για αντιδραστικότητα,κρυπτοφασιστικά αισθήματα,τάσεις ολοκληρωτισμού και ακροδεξιές συμπάθειες.
    Φασίστας δεν είμαι ακόμη αλλά βλέπω ότι προσπαθείτε άοκνα να με κάνετε.
    Υ.Γ. Αυτή είναι η τρίτη φορά που το αποστέλλω.Εννοείτε ότι το κοινοποιώ και σε άλλους ιστότοπους πλέον για να αναδείξω το μέγεθος της ξεφτίλας."
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive