Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Ο «θίασος των χαφιέδων» και οι ΔΟΛιες ιστορίες της Εβραίας γιαγιάς!

"Τα τείχη….μεταξύ γενεών και φυλών, μεταξύ αυτοχθόνων και μεταναστών, μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων δεν πρέπει να υπάρχουν πλέον, πρέπει να κατεδαφιστούν". Barack Hussein Obama, πρόεδρος Η.Π.Α., 24 Ιουλίου 2008. Ο «ορφανός» πλέον, Πρετεντεράκος, μας κάνει μάθημα νέου- «πατριωτισμού», με επικοινωνιακό στόχο, να υποστηρίξει ότι οποιοσδήποτε βρίσκεται εκτός, νέου –Πατριωτισμού και Ανοιχτής Κοινωνίας, είναι ακροδεξιός. Αυτή είναι, η «σκληρή γραμμή», που επεξεργάστηκε το Εβραίο-ναζιστικό, Tavistock Institute και η σοσιαλδημοκρατική Λέσχη (Bilderberg). Η «ανοιχτή κοινωνία» δεν αναγνωρίζει έθνη, λαούς και κράτη. Μόνο ένας λαός, ο περιούσιος, έχει την ευλογία του θεού (τους).Όλοι οι άλλοι θα είμαστε πολίτες- πελάτες της παγκόσμιας διακυβέρνησης.(των Τσιφουτ-τραπεζιτών).

Επομένως, κάθε ένας που είναι αντίπαλος της«ανοιχτής κοινωνίας», και της «παγκόσμιας διακυβέρνησης» είναι εθνικιστής και επομένως ακροδεξιός. Απλά πράγματα. (Ο Γιαννάκης ξεκίνησε την «καριέρα» του από μεταφραστής του γραφείου τύπου της αμερικανικής πρεσβείας. Προφανώς συνεχίζουν να του κολλάνε ένσημα).

«Μαθήματα πατριωτισμού»
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=6&artid=307077&dt=30/12/2009
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ>>οι ΔΟΛιες ιστορίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive