Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Το Μυστικό του ...ΠΡΑΣΙΝΟΥ Αλόγου

Γράφει ο Τυχαίος

-Είναι αλήθεια λοιπόν; ρώτησε ο Αντώνης με αγωνία και οι πρώτες σταγόνες κρύου ιδρώτα έτρεχαν στο μέτωπό του.
-Ναι, είναι αλήθεια. Απάντησε με τρεμάμενη φωνή ο Πάνος.
Ο Αντώνης ανακάθισε στη δερμάτινη πολυθρόνα του και ανέπνευσε βαθιά. Προσπαθούσε με κόπο να συνειδητοποιήσει αυτά για τα οποία τον είχε ενημερώσει μόλις πριν από λίγο ο συνεργάτης του. Ο Γιώργος μόλις είχε ανακοινώσει τον "Καλλικράτη". Βέβαια κυκλοφορούσε εδώ και πολύν καιρό σαν φήμη στην πολιτική πιάτσα, αλλά κανείς δεν το πίστευε. Ήταν περισσότερο κάτι σαν εσωτερικό αστείο των πολιτικών και δημοσιογραφικών γραφείων. Σαν αστικός μύθος. Γελάστηκε. Ο "Καλλικράτης" υπήρχε και ο Γιώργος μόλις τον είχε ανακοινώσει από τηλεοράσεως με τον πιο επίσημο τρόπο.
-Στην Ευρώπη τι λένε; Ρώτησε ο Αντώνης, μαντεύοντας την απάντηση.
-Αιφνιδιάστηκαν. Δεν το περίμεναν με τίποτε, όπως και όλοι μας άλλωστε, είπε ο Πάνος. Κύριε Πρόεδρε, πρέπει να κάνω μερικά επείγοντα τηλεφωνήματα, αν μου επιτρέπετε.
-Κάνε ό,τι πρέπει να κάνεις, απάντησε ο Αντώνης και κατέρρευσε στην πολυθρόνα του για μια ακόμη φορά. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ>>Πράσινου Αλόγου!

1 σχόλιο:

  1. ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ. ΠΡΑΤΕΙΝ ΑΛΟΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ, ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΔΡΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive