Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Νέο προοδευτικό παραμύθι στο ΑΤ Ακροπόλεως

Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ...... ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!!
Νέο προοδευτικό παραμύθι στο ΑΤ ΑκροπόλεωςΤο περιστατικό με τον Χιλιανό ληστή στο ΑΤ Ακροπόλεως, το ξέρετε. Ήταν κρατούμενος, επιτέθηκε στους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Αποτέλεσμα, πέντε Έλληνες (αυτό είναι το πρόβλημα...) αστυνομικοί να διαπομπεύονται από τους προϊσταμένους τους. Την «ηγεσία», που αντί να μεριμνά για το προσωπικό της, το διώκει παντοιοτρόπως, καθιστώντας τους ένστολους άνδρες και τις ένστολες γυναίκες φοβισμένους, απόμακρους, αναξιόπιστους, περιθωριοποιημένους και «απονευρωμένους». Στην εποχή της πολιτικής σύφιλης, δηλαδή της πολιτικής ορθότητας, αυτό «επιβάλλεται». Θέλουν «ευνουχισμένους» αστυνομικούς, απλούς παρατηρητές. Και με το πλήρωμα του χρόνου θα κατασκευάσουν πραίτορες, καθώς θα προσλάβουν και αλλοδαπούς. Εσχάτη προδοσία των προσδοκιών του έθνους, ας μην κρυβόμαστε. Περισσότερα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive