Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

Kα AL SALEX ΕΣΕΙΣ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ... ΜΑΝΤΡΙΑ ΜΑΣ !!

Έκλεψαν ακόμα και τα… αρνιά

Ένα μαντρί στη Μαγούλα έβαλαν στο μάτι ένας 57χρονος Πακιστανός και ένας 53χρονος Αλβανός τα ξημερώματα των Χριστουγέννων.
Οι δυο τους, χρησιμοποιώντας κυνηγετική καραμπίνα, ακινητοποίησαν τον ένα εκ των ιδιοκτητών αλλά και τρεις αλλοδαπούς εργάτες, δένοντάς τους τα χέρια.
Ο Πακιστανός και ο Αλβανός αφαίρεσαν μία τηλεόραση, τρία κινητά τηλέφωνα αλλά και 52… αρνιά, συνολικής αξίας 9.000 ευρώ.
Μάλιστα, τραυμάτισαν ελαφρά τον έναν από τους εργάτες, χτυπώντας τον με το κοντάκι του όπλου.
Εν συνεχεία διέφυγαν με αυτοκίνητο και έκτοτε αναζητούνται.

1 σχόλιο:

  1. Τι δουλειά έιχε ο ιδιοκτήτης να προσλάβει αλλοδαπούς εργάτες? Ποιός ξέρει αν δεν ήταν συννενοημένοι με ομοεθνείς τους για την επίθεση.Καθόλου δεν τον λυπάμαι τον έλληνα ιδιοκτήτη που το έπαθε αυτό, πιθανότατα είναι κάποιος στυγνός εκμεταλλευτής γι αυτό και θα είχε προσλάβει αλλοδαπούς εργάτες, για να τους έχει με χαμηλό μεροκάματο και πιθανόν ανασφάλιστους.Έτσι πληρώνει την καιροσκοπική μικροσυμφεροντολογική απόφασή του να δώσει δουλειά σε ξένους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive