Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ κ.κ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΟΥΪΤΕΣ ΤΟΥ HILTON ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ !!


ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ! ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΝΑΙΜΑΚΤΑ!! Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!
Αυτή η κυβέρνηση είναι πλέον παράνομη.
Εκλέγειν και εκλέ
γεσθαι στους λαθρομετανάστες.
Η δημοκρατία καταλύθηκε από την κυβέρνηση.
Το κράτος καταλύεται από τους λαθρομετανάστες.
Μετά τις σημερινές αποφάσεις της η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου δεν αντιπροσωπεύει τον Ελληνικό λαό.

Αυτομάτως καθίσταται παράνομη, από τη στιγμή που ενεργεί έτσι ώστε να αλλοιώσει τα εθνικά χαρακτηριστικά του πληθυσμού της χώρας.
Δεν χρειάζονται πολλά λόγια,
ούτε ιδιαίτερη νοημοσύνη, για να αντιληφθεί ο οιοσδήποτε πως η απόφαση του υπουργικού συμβουλίου της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τους πολίτες της χώρας, οι οποίοι πολύ σύντομα θα έχουν δημάρχους, βουλευτές ή και υπουργούς, πρώην λαθρομετανάστες, οι οποίοι θα εκλέγονται χωρίς πολιτικά αλλά με καθαρά φυλετικά κίνητρα.
Η σημερινή κυβέρνηση αποφάσισε να ισοπεδώσει τον ελληνισμό και να τον παραδώσει βορά στις ορέξεις ανθρώπων αγνώστου προέλευσης και αγνώστου
ταυτότητας.
Κανείς δεν γνωρίζει ποιοι είναι οι δυστυχισμένοι άνθρωποι, που λίαν συντόμως θα απολαμβάνουν μία καλύτερη ζωή και πιθανότατα θα αποφασίζουν για μικρές ή μεγάλες πληθυσμιακές ομάδες.
Η επικείμενη αλλαγή των εκλογικών περιφερειών καθώς και ο υπό σύσταση εκλογικός νόμος που ετοιμάζουν οι «ειδικοί» της κυβέρνησης, είναι απολύτως βέβαιο πως θα παραδώσουν στα χέρια κάποιων λαθρομεταναστών κάποια ή κάποιες εκλογικές περιφέρειες.
Φυσικά, αυτομάτως, οι ήδη υπάρχοντες κάτοικοι αυτών των εκλογικών περιφερειών θα πρέπει να υποταχθούν στις ορέξεις, στις επιθυμίες ή στις πολιτιστικές και πολιτισμικές ιδιαιτερότητες του τοπικού κυβερνήτη (λαθρομετανάστη αγνώστων
στοιχείων, αγνώστου ποινικού μητρώου, αγνώστου ιδεολογικής προέλευσης και τάσης).
Η κυβέρνηση Παπανδρέου αποφάσισε να εξολοθρεύσει τους έλληνες πολίτες.
Έτσι απλά. Χωρίς να έχει κάνει καμία σχετική ανακοίνωση προεκλογικά, χωρίς να κάνει κανέναν κοινωνικό διάλογο, χωρίς να κάνει έστω και κάποια επικοινωνιακή προσπάθεια επηρεασμού της κοινωνίας πολιτών της χώρας
.
Το πολιτικό πραξικόπημα το οποίο πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου, επιτίθεται στην δημοκρατία, στις έννοιες και τις διαδικασίες που την απαρτίζουν και την περιβάλλουν.
Ο κύριος Παπανδρέου και η παρέα του ευρισκόμενοι μπροστά στο δίλημμα:
κράτος χωρίς δημοκρατία ή δημοκρατία χωρίς κράτος, καινοτόμησαν και εισήγαγαν την τρίτη λύση, δηλαδή ούτε κράτος ούτε δημοκρατία!!!
Σε κανένα ευρωπαϊκό κράτος δεν ισχύουν αυτά που η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου αποφάσισε να πραγματοποιήσει.
Σε κανένα ευρωπαϊκό κράτος δεν τολμούν να διαγράψουν τους υπάρχοντες πολίτες και να τους αντικαταστήσουν με κάποιους άλλους, λαθραία εισαχθέντες και αγνώστων προθέσεων λαθρομετανάστες.
αναγνώστης
αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Σαββατο 26/12/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive