Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Π.Α.Μ.Ε. να πνιγούμε τελικά; Τι δουλειά κάνουν αυτοί οι άνθρωποι;;

Αγαπητοί φίλοι εχω μια ερωτηση που φανταζομαι θα την κανουν οι βουλευτες του Λαος!
Όλοι αυτοι οι Παμε (να πνιγούμε) τι στο διάολο δουλιά κάνουν; Που τρώνε ψωμί;
Καθε μερα στους δρομους ως αργόσχολοι η ως στρατιώτες;
Οι μισθοφόροι της καταστροφής μάλλον, είναι οι συνταξιούχοι των 15 χρόνων υπηρεσίας που δημιούργησε το ΠΑτσόΚ της πρώτης 5 ετίας, η οι πληθυσμοί της Τασκένδης που ο Δμοκρατικός μη χέσω Στρατός τους ξέρασε να τους ταίσει ο απόγονος των ...φασιστών που κατακρεουργήθηκαν στα δύσμοιρα χωρια της Ελλάδος;
Αυτοί οι ..παλιοφασίστες και όχι το καλοταισμένο από τα Σοβιέτ και τις Αγγλικές λίρες κόμμα, τους έθρεψαν και τους έδωσαν συντάξεις για να μεγαλώσουν παιδιά που θα τους ....ξαναπεριποιηθούν, άν τους δοθεί ευκαιρία!
Πληρώσαμε τους ...αγώνες τους για τα συνδικαλοσυμφέροντά τους, με την καταστροφή της κάθε οικονομικής ικμάδας αυτού του τόπου, βιομηχανικά, εμπορικά, ναυτικά, στην παιδεία στην κοινωνική συνοχή, από κάθε άποψη πόρων και προοπτικών.
Και τώρα τα καλοαναθρεμμένα καλόπαιδά τους, ανέλαβαν την τελική πράξη! ΜΕ την βοήθεια των πρώην εχθρών τους! ΜΕ τα δολλάρια και τις λίρες των πρώην πωλητών και χρηστών τών Ναπαλμ, κατά τα λεγόμενά τους. Εξυπηρετώντας με τον ανθελληνισμό και το μίσος τους, εκείνους που έβαλαν μπουρλότο στην γειτονιά μας και δυναμίτισαν το μέλλον της. ΣΕ βάρος της εδαφικής και εθνικής ακεραιότητας που τα στρατιωτάκια του ΠΑΜΕ επικροτούν και επεξεργάζονται!
αναγνώστης

4 σχόλια:

  1. Καμιά άλλη μπούρδα έχεις να μας πεις? Για τα δικαιώματά μας αγωνίζονται. Δεν είναι το ΠΑΜΕ στην κυβέρνηση, το ΠΑΣΟΚ είναι. Τα δικαιώματά μας μόνο στο δρόμο τα κερδίζουμε, δεν μας τα χαρίζει κανένας.
    Ας κάνει και ο ΛΑΟΣ καμιά διαμαρτυρία, καμιά διαδήλωση και ας μην προστατεύει τους βιομήχανους/εφοπλιστές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε φιλε δε μας χεζεις με τα βρακια δεμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτα τα ανω τα γραφω για τον ΑΝΩΝΥΜΟ που λεει αυτος της ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΡΙΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @1:46
    Συνυπογραφω τα λεγωμενα σου,κι αυτοι του ΠΑΜΕ να πανε στον αγυριστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive