Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

ΠΕΘΑΝΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ.


Ιατρικά λάθη οδήγησαν στην απώλεια της ζωής του;

Σαφείς υπόνοιες για ιατρικά λάθη αφήνουν μιλώντας στο NewsIt.gr συνεργάτες και μέλη της οικογένειας του γνωστού δημοσιογράφου ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη εντατική του νοσοκομείου «Ιασώ General». Ενδεικτικό είναι οτι ζητήθηκε από την οικογένεια η μεταφορά του σε άλλο νοσοκομείο. Οπως λένε στο ΝewsIt, ο Νίκος Κακαουνάκης μπήκε στον Ευαγγελισμό για μια εγχείρηση ρουτίνας που ήταν αφαίρεση πολύποδα στο έντερο.
Όμως, μετά την επέμβαση ο γνωστός δημοσιογράφος παρουσίασε σοβαρές επιπλοκές, με αποτέλεσμα να παλεύει για την ζωή του.

Η ραγδαία επιδείνωση της κατάστασής του, οδήγησε τους γιατρούς του Ευαγγελισμού να τον μεταφέρουν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η πορεία της υγείας του χειροτέρευε, με αποτέλεσμα η οικογένεια να αποφασίσει την άμεση έξοδό του από τον Ευαγγελισμό, και την μεταφορά του στο ΙΑΣΩ GENERAL όπου εκεί ο Κρητικός δημοσιογράφος έχασε τη μάχη για την ζωή, σε ηλικία 72 ετών.

Ο Νίκος Κακαουνάκης παρουσίαζε νεφρική, ηπατική και αναπνευστική ανεπάρκεια.

Aπο το SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive