Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Νεκρός βρέθηκε ο δήμαρχος Παγγαίου

Ο δήμαρχος Παγγαίου Τριαντάφυλλος Κουκούδης ΦΩΤΟ EUROKINISSΗ

Το πτώμα έχει τραύμα στο μάτι από πυροβόλο όπλο. Η αστυνομία "βλέπει" εγκληματική ενέργεια. Στις 18.30 το απόγευμα της Τετάρτης εντοπίστηκε νεκρός ο δήμαρχος Παγγαίου, Τριαντάφυλλος Κουκούδης στην παραλία Σαρακήνας στην Νέα Πέραμο Καβάλας. Ανώτεροι αξιωματικοί της αστυνομίας κάνουν λόγο για εγκληματική ενέργεια ενώ το πτώμα έχει τραύμα από πυροβόλο όπλο στο μάτι και φέρει διάφορα χτυπήματα. Στο σημείο έχει φτάσει ιατροδικαστής που θα διενεργήσει αυτοψία για να καθορίσει τα ακριβή αίτια και συνθήκες θανάτου του δημάρχου.

Τα ίχνη του δημάρχου χάθηκαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Τότε, όπως είπε ο αδερφός του στην αστυνομία, έφυγε με το αυτοκίνητό του επικαλούμενος επαγγελματικά ραντεβού.
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt.gr, υπολογίζεται ότι λείπουν μέχρι στιγμής πάνω από 700.000 ευρώ από τα ταμεία του δήμου Παγγαίου.
"Μετά από ενημέρωση που είχα από τους ορκωτούς λογιστές, που ψάχνουν από τις 10 Δεκεμβρίου τρύπα στα ταμεία του δήμου" αποκαλύπτει στο NewsIt.gr ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην δήμαρχος, Παράσχος Σιμούδης "…λείπουν μέχρι στιγμής 710.000 ευρώ", φωτογραφίζοντας χωρίς δισταγμό τον δήμαρχο Παγγαίου ως...τον υπεύθυνο αυτής της ύποπτης τρύπας!
Όπως καταγγέλλουν τοπικοί φορείς, τρεις ημέρες μετά την εξαφάνισή του, συχνά ο Κουκούδης ζητούσε και έπαιρνε από τον ταμία του δήμου μεγάλα χρηματικά ποσά, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο.

SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive