Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Αλλοδαποί οι μισοί από τους συλληφθέντες των αναταραχών!




Το βιντεάκι αυτό είναι από το χθεσινό (Δευτέρα 7-12-09) δελτίο ειδήσεων τού "Mega". Ακούμε τον πρόεδρο τής ΕΣΗΕΑ και κορυφαίο αστυνομικό συντάκτη, Πάνο Σόμπολο, να προσπαθεί να μάς πεί αυτό που κρύβουν όλοι οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι και τα ΜΜΕ: Πόσοι από τους συλληφθέντες ή προσαχθέντες το διήμερο Κυριακή - Δευτέρα ήσαν Έλληνες και πόσοι Αλλοδαποί; Ο κύρ - Πάνος, μάς δίνει τα εξής στοιχεία, ενώ (όπως θα δείτε στο βίντεο) η οικοδέσποινα Όλγα Τρέμη τον πιέζει αφόρητα για να μην τα πεί: Κυριακή 6 και σήμερα Δευτέρα 7-12-09, είχαμε 843 προσαγωγές σε όλη την Ελλάδα και 177 συλλήψεις. Μόνο στην Αθήνα, σήμερα Δευτέρα έγιναν 65 προσαγωγές, εκ των οποίων οι 42 ήσαν Έλληνες και οι 23 αλλοδαποί διαφόρων εθνικοτήτων. Ο Σόμπολος προλαβαίνει να μάς δώσει κι ένα άλλο στοιχείο που είναι διδακτικό: Πέρυσι, όλον τον Δεκέμβρη τού 2008 που κάηκε η Αθήνα, ο βλακο - δηθεν και καλά - «χριστιανούλης» Πάκης Παυλόπουλος, είχε κάνει σε όλη την Ελλάδα μόνο 1.800 προσαγωγές και συλλήψεις! Προσέξτε και κάτι άλλο ενδιαφέρον που λέει στο τέλος τού βίντεο ο κύρ-Πάνος: Η Αστυνομία, περιμένει τις επόμενες ημέρες πολύ ισχυρό τρομοκρατικό χτύπημα, διότι θεωρεί σίγουρο πως οι Αριστεροί Τρομοκράτες θα θελήσουν να εκδικηθούν - ΔΗΘΕΝ -το αδικοχαμένο Αρμενόπουλο, Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο...Απώτερος σκοπός τους είναι, η πρόκληση εσωτερικού χάους, εν όψει των ραγδαίων αρνητικών εξελίξεων ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!! Ο αποπροσανατολισμός τής κοινής γνώμης από την νέα Εθνική Καταστροφή, που βρίσκεται προ των πυλών !!!..Βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία, υπό την αιγίδα μυστικών υπηρεσιών πάντοτε, υπηρεσιών ξένων - εχθρικών χωρών, όπως αυτών τής Αλβανίας, τής Τουρκίας και άλλων...
esxatianasxesi

9 σχόλια:

  1. Νέα υπόθεση «ζαρντινιέρας» στη Θεσσαλονίκη

    Ένας 24χρονος φοιτητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που είχε βγει με τις… πυτζάμες(!) από το σπίτι του, αφού πρώτα καταδιώχθηκε άγρια, ξυλοφορτώθηκε και τελικά ακινητοποιήθηκε από άνδρες της Αμέσου Δράσεως, βαπτίστηκε ξαφνικά σε «επικίνδυνο κακοποιό», ο οποίος έφερε μαζί του σακίδιο με βόμβες μολότοφ τις οποίες λίγο πριν πετούσε σε αστυνομικούς!


    Πρωινό της Κυριακής 6ης Δεκεμβρίου 2009. Κέντρο Θεσσαλονίκης. Ο νεαρός φοιτητής Γιώργος Δημητρίου έχει βγει με τις πυτζάμες από το σπίτι του. Ταυτόχρονα, πραγματοποιείται διαδήλωση στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Ομάδες νεαρών πετάνε αυτοσχέδιες μολότοφ κατά των αστυνομικών. Ακολουθεί καταδίωξη.

    Ξαφνικά, ο νεαρός φοιτητής, ο οποίος μαζί του κρατάει ένα τσαντάκι ώμου με τα κλειδιά και τη φωτογραφική μηχανή του, καταδιώκεται από αστυνομικούς. Σε κατάσταση πανικού, χωρίς να έχει καταλάβει τι συμβαίνει, αρχίζει και τρέχει ανάμεσα στα δέντρα της πλατείας Αριστοτέλους. Πάνω του πέφτει με τη μηχανή του ο αστυνομικός Δημήτρης Ποδαράς. Τον ακινητοποιεί. Για βοήθεια έρχονται και άλλοι πεζοί αστυνομικοί. Μετά από λίγο, ξεπροβάλλει ένας ακόμα ένστολος, ο οποίος μεταφέρει το επίμαχο σακίδιο. Το τοποθετεί δίπλα στο νεαρό. Δεν ξέρει ότι καταγράφεται. Ο «ένοχος» έχει μόλις βρεθεί.

    Ο Γιώργος Δημητρίου συλλαμβάνεται και οδηγείται στο αστυνομικό τμήμα. Μετέπειτα, στον εισαγγελέα, ο οποίος του ασκεί ποινική δίωξη για δυο κακουργήματα! Για να συμβεί, όμως, αυτό έχει υπάρξει η «αρωγή» των αστυνομικών. Τεσσάρων ένστολων, οι οποίοι απροκάλυπτα έχουν ορκιστεί και καταθέσει ότι το σακίδιο με τα εκρηκτικά ανήκει στο φοιτητή!

    Χαρακτηριστικά είναι τα όσα λέει στην έκθεση ένορκης εξέτασης ο αστυνομικός Δημήτρης Παταρίδης. Αναφέρει για το συμβάν: «Στην κατοχή του (σ.σ. του φοιτητή) βρέθηκαν μια τσάντα ώμου με διαμορφωμένη θήκη στο εσωτερικό της, μπεζ, μια χάρτινη κατασκευή μέσα στην οποία υπήρχε μια γυάλινη φιάλη μπύρας με περιεχόμενο 500 γραμμάρια εύφλεκτο υλικό (μολότοφ) κλεισμένη με ταινία, περιείχε στουπί που είναι αυτοσχέδια εκρηκτική εμπρηστική κατασκευή…».

    Όλα αυτά, ο αστυνομικός τα δηλώνει πριν γίνει γνωστή η ύπαρξη βίντεο-ντοκουμέντο που αθωώνει το νεαρό. Γιατί σήμερα και μετά το σάλο που ξέσπασε σχετικά με την ύπαρξη του καταγεγραμμένου υλικού ο ίδιος αστυνομικός εμφανίστηκε ενώπιον της τρίτης ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, όπου απολογήθηκε ο νεαρός φοιτητής και δήλωσε πως εκείνος και οι συνάδελφοί του έκαναν λάθος. Ότι η τσάντα δεν άνηκε στον κατηγορούμενο και εκ παραδρομής συνελήφθη. Ότι όλα οφείλονται στην κακιά στιγμή, βρε αδερφέ…

    Καταθέτει, λοιπόν, ο κ. Παταρίδης: «… Η τσάντα αυτή βρέθηκε στο σημείο που ακινητοποιήσαμε τον παραπάνω κατηγορούμενο στην Πλατεία Αριστοτέλους, αρχές αγοράς, την οποία είχε φέρει κάποιος συνάδελφος και την είχε αφήσει στο σημείο και εμείς από παραδρομή θεωρήσαμε ότι η τσάντα αυτή ήταν του Δημητρίου, καθόσον αυτός, κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, έφερε παρόμοια μπεζ τσάντα ώμου, μικρότερων διαστάσεων με προσωπικά του αντικείμενα. Τελικά, η τσάντα αυτή δεν ήταν του Δημητρίου, αλλά προφανώς κάποιου άλλου αντιεξουσιαστή που συμμετείχε στην πορεία…».

    ΑΥΤΑ ΑΡΓΥΡΗ ΣΙΔΕΡΗ, ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ. ΓΙΑ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ (ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ) ΚΟΥΒΕΝΤΑ, Ε? ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΕΙΣΤΕ ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Bρε ΜΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ, ΜΗ ΦΑΣΙΣΤΑ, ΜΗ ΣΚΟΥΛΙΚΙ, το ανέβασες ΕΣΥ; ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ τώρα; Ορεξούλες έχεις; Άντε μην τ` ανοίξω που βγάζετε γλώσσα όλα τα Κουκουλοφλωράκια τώρα. Είπε κανείς ότι δεν υπάρχουν πανηλίθιοι αστυνομικοί; σε ΠΟΙΟ επάγγελμα ΔΕΝ υπάρχουν; Ενω οι ΚουκουλοΦΛΩΡΟΙ είναι στο σύνολό τους ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ. Αυτή είναι η .... μικρή διαφορά. Μπήκες ΜΗ ΣΚΟΥΛΙΚΙ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΓΥΡΗ ΣΙΔΕΡΗ ΕΥΘΙΚΤΕ ΠΟΛΙΤΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΛΛΑ Η ΜΠΑΤΣΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΠΛΑΣΑΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΚΛΠ...

    ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΔΗΜΑΓΩΓΕ? ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΙΣΟΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ? ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΜΕΓΑΛΕ ΔΗΜΑΓΩΓΕ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΘΡΑ....

    ΤΟ "ΣΚΟΥΛΙΚΙ" ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΕΣΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΒΡΕ ΜΗ ΣΚΟΥΛΙΚΙ. ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΟΜΠΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ!
    Και ΤΙ δουλειά έχουν οι αλλοδαποί να καίνε τη χώρα μου; μου λές; Εμείς μεταξύ μας θα τα βρούμε; ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΓΥΡΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ, ρε ΜΗ σκουλίκι; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΡΓΥΡΗ ΣΙΔΕΡΗ ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΟΙ "ΞΕΝΟΙ" ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΝ ΤΗ "ΣΥΓΧΡΟΝΗ" ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ. ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΚΑΙ "ΞΕΝΟΥΣ" ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ. ΜΑΘΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΚΜΑΙΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΝ. ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΞΥΛΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μ,μ,μ, αρχίζεις και συνέρχεσε ε;
    Πάμε πάλι απ την αρχή γιατί εχεις χρονοκαθυστέρηση.
    α) Με ΠΟΙΑ πρότυπα χτίζουν τη σύγχρονη Ελλάδα οι Λαθρομετανάστες; Του Πακιστάν; Του Αφγανιστάν, της Σομαλίας; Της Αλβανίας κ.λ.π.;
    β) Σαφώς οι Τραπεζίτες δεν κάνουν διάκριση στις καταθέσεις, μόνο που οι καταθέσεις των μεταναστών ΔΕΝ μένουν Ελλάδα, αλλά πάνε στις χώρες ΤΟΥΣ και
    γ) ΕΔΩ συμφωνούμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ, γι αυτό ΔΕΝ θέλουμε να γίνονται αντικείμενο εκμετάλλευσης οι ξένοι εργάτες , που στην ανάγκη εύρεσης δουλειάς ανέχονται ΤΑ ΠΑΝΤΑ και ρίχνουν τα μεροκάμματα στο ελάχιστο. ΑΝ ΔΕΝ υπήρχαν ξένα, φτηνά εργατικά χέρια ΚΑΙ οι Έλληνες θα είχαν δουλειά ΚΑΙ καλά μεροκάματα ΚΑΙ συνθήκες ανθρώπινες.
    ΑΡΑ συμφωνούμε έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΡΓΥΡΗ ΣΙΔΕΡΗ ΜΗΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ:

    Α)ΔΕΝ ΧΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΤΠΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΧΕΡΙΑ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ? ΟΣΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΟΥ, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΕΡΙΑ ΜΕΝΟΥΝ ΙΔΕΕΣ.

    Β)ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΔΕΝ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΡΕ ΕΦΥΕΣΤΑΤΕ ΔΗΜΑΓΩΓΕ???
    ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΕΝΕΑΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 2ης ΚΛΠ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?

    Γ)ΑΦΟΥ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ(ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ) ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΖΟΡΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ? ΑΡΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕ ΣΥΛΛΕΚΤΗ ΨΗΦΩΝ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τώρα τι να σου πω, αμα δεν καταλαβαίνει τσάμπα ο κόπος.
    ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ... ΠΗΛΙΚΙΟΝ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive