Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ; Ο Σαμαράς απορρίπτει το Δημοψήφισμα ΚΟΝΤΡΑ στην ΠΑΝΔΗΜΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ, Για να μη χαλάσει το χατήρι του Γιωργάκη ΤΟΥ!

9 σχόλια:

  1. Αντώνης Σαμαράς, ένας σύγχρονος εφιάλτης...τουλάχιστον ο Jeffrey και τα συριζοπουλα είναι δηλωμένοι ανθέλληνες και για αυτό τους σέβομαι, αλλα τον Αντωνάκη τον ψευτοπατριώτη δεν πρόκειται ποτε κανεις να τον ξεχάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΖΩΑ που λετε ψεματα,ποτε ο Σαμαρας εκανε αυτες τις δηλωσεις για το θεμα;Επειδη το λεει το Μεγκα;Περιμενετε πρωτα ν'ακουσετε τι θα πει.Βιαζεστε να αρπαξετε ψηφαλακια παλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε Η.Ο. τι εχεις πάθει και βρίζεις συνέχεια; ΗΡΕΜΗΣΕ. Ξέρεις πολύ καλά τη θέση του. ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΕ που να πάρει η οργή! και μΗ ΒΡΙΖΕΙΣ ΜΟΝΙΜΩΣ!! Ο Τραγάκης τα είπε, Ο Ζώης κι ο Γκιουλέκας. ΤΙ σχέση εχει το ρημαδομέγκα; Θα μας μουρλάνεις ΕΝΤΕΛΩΣ πιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. την τοποθετηση του μητσοτακη...την ακουσατε;;

    ΝΑΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΄΄ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ΄΄ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ..ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ;; ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ;; ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΠΡΩΘΥΠ.ΟΙΚΟΥΜ. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ;;ΟΕΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τρεις είναι οι πιθανές εκδοχές.

    Α. Είτε το MEGA λέει ψέμματα (οπότε οι απόψεις μου είναι άκυρες)

    Β. Είτε η Ρηγίλλης λέει άλλα από αυτά που λέει ο Σαμαράς (οπότε οι απόψεις μου είναι λάθος, αλλά τότε η ΝΔ έχει πάρα πολύ σοβαρό πρόβλημα ενδο-επικοινωνίας!)

    Γ. Είτε το MEGA λέει την αλήθεια (οπότε οι απόψεις μου είναι ορθές)

    Προσωπικά δεν μ' ενδιαφέρουν τα ψηφουλάκια, αλλά το Δίκαιο και το Σωστό, τουλάχιστον όπως εγώ τ' αντιλαμβάνομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. h politikh einai ena pazl. auto apodiknietai synexws

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λοιπον καταρχην αποσυρω το "ζωα",αλλα η οργη μου ηταν μεγαλη οταν βλεπω απο τη μια να κραζετε δικαιως τον ΔΟΛ για την ανθελληνικη του προπαγανδα ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ να στεκεστε σε ενα κατασκευασμενο ρεπορταζ του Μεγκα (ΔΟΛ+Ελευθεροτυπαι+Μπομπολας) και να το κανετε σημαια...αποδειξης οτι ο Σαμαρας ειπε οχι!!!

    Ο Σαμαρας ακομα δεν ειπε τιποτα!Αφηστε να μιλησει και να τοποθετηθει και μετα τον επαινουμε ή τον κραζουμε ολοι μαζι.Εκτος αν βασιζετε την πληροφορηση σας στο καθε Μεγκα,οποτε ειστε αξιοι της τυχης σας.

    Υ.Γ.Τα διαφορα στελεχη της ΝΔ μπορουν να εκφραζουν τη γνωμη τους.Το ιδιο και ο Προεδρος.Το τι θα κανει ομως ο απλος ψηφοφορος της ειναι αλλο θεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωπα γιατί σε λίγες ώρες αλλάζει ο χρόνος και πρέπει ν`αλλάξουμε κάτι κι εμείς.
    ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ!
    Δεν είναι δυνατόν να λέει ΑΛΛΑ ο Πρόεδρος του Κόμματος, ΑΛΛΑ ο εκπρόσωπός του, ΑΛΛΑ ο Βουλευτής του και ΑΛΛΑ τα μέλη. Αυτό πια δεν θα είναι κόμμα, αλλά το πιο δημοκρατικό ξέφραγο αμπέλι. Φυσικά ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να πιστέψει ενα τέτοιο πρωτοχρονιάτικο καλαμπουράκι.
    Όσο για το Μεγκα, ουδόλως μας ενδιαφέρει τι λέει. Αλλά όταν στο γυαλί του μεγκα, ΜΙΛΑΝΕ άνθρωποι, ε, τι να κάνουμε εμείς. Τους ΑΚΟΥΜΕ και τους ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Bγήκε και το αηδόνι του Μπαγκλαντές (Πάκης Παυλόπουλος) πριν από λίγο στο Mega και είπε OXI στο Δημοψήφισμα...φάτε νεοταξικό πατριωτισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive