Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

Ο ΛΑΟΣ αγκαλιάζει το ΛΑ.Ο.Σ και το ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. Τελευταία μέρα του χρόνου και ΑΡΧΗ για ΝΕΕΣ ΝΙΚΕΣ του Κινήματος. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!



Αμέτρητοι φίλοι του ΛΑ.Ο.Σ έσπευσαν σήμερα στα κεντρικά γραφεία του κινήματος, για να ευχηθούν στον Πρόεδρο και στα στελέχη ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με ΝΕΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ και ΝΕΕΣ ΝΙΚΕΣ!!






Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη, έψαλλαν το πρωί η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος και η Παμποντιακή Ομοσπονδία Νοτίου Ελλάδος και Νήσων.«Θα ήθελα να ευχηθώ το 2010, όλοι εμείς, όλη η πολιτική ηγεσία, να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Το 2009, είναι σίγουρο ό,τι κάποιοι δεν σας ικανοποίησαν και κάποιοι σας απογοήτευσαν. Το 2010, πρέπει να βάλουμε όλοι τα δυνατά μας για να έχουμε μια καλύτερη χρονιά και να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας» είπε ο κ. Καρατζαφέρης.

αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Πεμπτη 31/12/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive