Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

ΒΡΕ ΤΑ..., ΠΙΤΣΟΥΝΑΚΙΑ ΜΟΥ:Για Σκυλακάκη και ΝΔ και για Τρεμόπουλο και Πράσινους

Έχουμε ξανα-αναφερθεί γι' αυτούς τους κυρίους...
Ψήφισε... φιλοτουρκικά



Σοβαρότατο ολίσθημα δύο Ελλήνων ευρωβουλευτών έγινε την Πέμπτη, όταν οι κ. Τρεμόπουλος (Οικολόγοι) και Σκυλακάκης (ΝΔ) υπερψήφισαν τροπολογία η οποία εξισώνει την Τουρκία και την Κύπρο σε ό,τι αφορά τις ευθύνες για επίλυση του Κυπριακού.


Ολόκληρο το ψήφισμα που καταψηφίσθηκε από τους Ελληνες ευρωβουλευτές ήταν απολύτως αρνητικό για τα ελληνικά και κυπριακά συμφέροντα, καθώς αθώωνε την Τουρκία για τη μη εκπλήρωση των υποχρεώσεών της έναντι της Ε.Ε. και της Κύπρου, ενώ και στο θέμα των Σκοπίων ουσιαστικά συνιστούσε την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων ακόμη και χωρίς επίλυση της διαφοράς της ονομασίας. Περισσότερα εδώ
Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com/2009/12/blog-post_14.html#ixzz0ZfZ6rFWs

1 σχόλιο:

  1. Λυπαμαι που το λεω,αλλα ατομα σαν τον Τρεμοπουλο οπως και καποιοι αλλοι κυριοι και κυριες των προοδευτικων-αριστερων δυναμεων,αλλα ακομα και ατομα του κυβερνωντος κομματος ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ.Δεν πρεπει να εξαιρουμε και ορισμενους απο τη Νεα Δημοκρατια,οι οποιοι παρεδωσαν γη και υδωρ οταν εκκληθησαν να φυλαξουν Θερμοπυλες.ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive