Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΠΕΡΣΥ ΤΗΝ "ΑΚΡΑΙΑ" ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ; ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΑ.Ο.Σ;

Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ:Παρέδωσε ένα εκατ. ευρώ στο Ταμείο Φτώχειας
«E» 29/5
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!


Επιταγή ύψους 1 εκατ. ευρώ υπέρ του Ταμείου Κοινωνικής Συνοχής (Ταμείο Φτώχειας) παρέδωσε χθες ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης στον υπουργό Οικονομίας.

Παρέδωσε ένα εκατ. ευρώ στο Ταμείο Φτώχειας

Ο κ. Καρατζαφέρης αμέσως μετά την επίσκεψή του στο γραφείο του κ. Παπαθανασίου προέτρεψε και τα άλλα κόμματα να προσφέρουν μέρος της κρατικής χορηγίας τους στο Ταμείο.

«Αντί της αλόγιστης σπατάλης των μεγάλων ποσών για τηλεοπτικά σποτ, ο ΛΑΟΣ αποφάσισε το αντίτιμο του ενός εκατομμυρίου ευρώ να κατατεθεί στο Ταμείο Φτώχειας, όπως το είχα πει άλλωστε και στο Κοινοβούλιο», ανέφερε και επισήμανε ότι κάθε κομματικό τηλεοπτικό σποτ αντιστοιχεί στη μηναία σύνταξη ενός μη προνομιούχου Ελληνα.

«Πιστεύω λοιπόν ότι δεν μας περισσεύουν χρήματα για τηλεοπτικές προκλήσεις και θα ήθελα να επαναλάβω την έκκληση που είχα κάνει μέσα στη Βουλή, όλα τα κόμματα να δώσουμε ένα ποσό από την πλούσια κρατική χορηγία σε όλους αυτούς που βάλλονται και προσβάλλονται από την οικονομική κρίση», κατέληξε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Σημ.SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR:Το ότι τα άλλα κόμματα έχουν πάρει ΚΑΙ την ΚΡΑΤΙΚΗ επιχορήγηση για το 2016 !! την ξέρετε. ΑΥΤΟ το ξέρετε; Μάθαμε ότι το περιβόητο και χιλιοτραγουδισμένο ταμείο φτώχειας που θα έλυνε προβλήματα πάμφτωχων Ελλήνων, πάει για ΚΛΕΙΣΙΜΟ (αν δεν έκλεισε ήδη). Όμως κανένας δεν ξέρει ΠΟΥ θα πάνε τα λεφτά, που είχαν συγκεντρωθεί. Κάποιοι λένε στη Νομαρχία, άλλοι στο κράτος , άλλοι σε... τσέπες κ.λ.π.Όμως τους ΔΙΑΘΕΤΕΣ τους ρώτησαν. Το ψάχνουμε το θέμα και σε λίγες μέρες θα τα... κουβεντιάσουμε.

Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

3 σχόλια:

  1. ΣΙΔΕΡΗ, ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ
    ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ
    ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ
    Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ
    ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 6 ΕΚΑΤΟ
    ΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, ΔΗΛΑΔΗ 500.000
    ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ.
    ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
    ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ
    ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ.
    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ
    ΤΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟ
    ΜΗΝΑ. ΤΟΣΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ 1000
    ΕΥΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ
    ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΙ
    ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΛΕΙΨΕΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.
    ΣΙΔΕΡΗ, ΠΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΟΙΑΝΟΥ
    ΤΣΕΠΕΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ
    ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΣΕ ΠΟΙΕΣ
    ΤΣΕΠΕΣ , ΕΙΠΑΜΕ.
    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελα να πάρεις αναλυτική κατάσταση εσόδων εξόδων. Σκέψου ότι τα άλλα κόμματα εχουν πάρει την επιχορήγηση ΚΑΙ για το 2016 ΚΑΙ χρωστάνε ακόμα.
    Το ΛΑ.Ο.Σ δεν χρωστάει σε κανέναν κι έδωσε κι ενα εκ. στο ταμείο φτώχειας και άλλα τόσα σε αγαθοεργίες και ιδρύματα. Τώρα να σου αναλύσω τα κομματικά στο διαδίκτυο , ε, σαν πολλά δεν τα θές.... γιατρέ μου, που μάλλον γιατρό θέλεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για περισσότερες "κομματικές πληροφορίες στον σύνδεσμο περιφέρειας Κρήτης κ. Γαϊτάνη Φώτη. Γνωριζόσαστε καλά και θα σε ενημερώσει καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive