Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

ΠΑΣΟΚ ΘΕΛΑΤΕ Ε; ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ... "ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ" ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΒΑΝΟ , ΑΦΓΑΝΟ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ κ.λ.π.!!

ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ 1.000.000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ

αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Δευτερα 21/12/09

4 σχόλια:

  1. ΤΙ ΘΑ ΚΑΜΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ?

    ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΝΟΣ, ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ;

    Συνεχίζει την προσοδοφορον της πολιτεία στην ΕΡΤ του Καλημέρις και των υπολοίπων καλοπληρωμένων κοιλαράδων της ''εθνικης'' δραγωνιου ραδιοτηλεόρασεως.

    Με πλάτες(πάντα!), χωρίς να δίδει λογαριασμό σε κανέναν, παρακάμπτοντας τας διατάξεις, καταστατικά της ημετερας ΕΣΗΕΑ, δηλώσεις δι' ασυμβίβαστα, νόμους του "ελληνικού" κοι(υ)νοβουλίου.

    Η κ.Ειρήνη Νικολοπούλου, ιδιοκτήτρια-μετοχος διαφημιστικής εταιρείας-δημοσίων σχέσεων και ...άλλων εξυπηρετήσεων, στοιχίζει στον ελληνικό λαό 800.000 κατοχικα ευρώ(1.1 εκατομμυρια us dollars),

    το χρόνο, πλην της αμοιβής της με μια καλοεκπομπή που κάμει δια την ERT WORLD S.A.

    Ταυτόχρονα διαμέσω της εταιρείας της που παίρνει δουλειές από επιχειρησεις (Μπόμπολας, Δολ, ΜΕΤΡΟ, ΗΣΑΠ κλπ)και μεγάλα πακέτα από δημόσιες δουλειές, διαφημίζει τους υποψήφιους πελάτας της στις εκπομπας της ΕΡΤ. Φοβερά πράγματα, σε ένα τοπίο που θυμίζει 'οικον' πολυτελείας.

    Παράλληλα, αν και η ΕΣΗΕΑ την έχει καλέσει σε απολογίαν για αντιδεοντολογική συμπεριφορά(αφού η Ένωσις απαγορεύει σε δημοσιογραφους να έχουν ανωνυμες εμπορικες εταιρείες)

    και θα έπρεπε να την έχει διαγράψει, ο φάκελός της- λένε από το συμβούλιο- έχει κολλήσει στο γραφείο του προεδρεύοντα Πάνου Σόμπολου, ο οποίος την είχε κατεβάσει ως υποψήφια στον συνδυασμό του!!!!


    Την προηγούμενη εβδομάδα ο κ.Σόμπολος(προιστάμενος του αστυνομικού ρεπορτάζ του Mega και ταυτόχρονα ηγετικό στέλεχος της ΕΣΗΕΑ που πληρώνεται από τους διαπλεκομενους-άλλα απίστευτα γεγονότα), δεχτηκε επίθεσιν στο συμβούλιο:
    “Σήκω και φύγε, αρκετά σε ανεχτήκαμε”, του είπε μέλος της Ένωσεως και έγινε της Καλομοίρας.

    Πολλοί και λιγοι αναρωτιούνται: Γιατί ο Πάνος, καλύπτει την Ειρήνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΝΤΑΤΙΑ ΣΑΣ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1.000.000 ΨΗΦΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑΚΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΨΑΡΑΔΕΣ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 9:33 και 1:22
    ΘΙΞΑΜΕ ΤΠΟΥΣ ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΝΑΔΩΝ ΣΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive