Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Βόμβα στο κέντρο της Αθήνας.


http://mindcup. blogspot.com

Περιοχές ολόκληρες λεηλατούνται και καταπατούνται.
Έλληνες μαγαζάτορες βυθίζονται στου «Χάρου τα αζήτητα» από ολόκληρες περιοχές των Αθηνών . Θα το επιβεβαιώσετε , από τη βόλτα που θα κάνετε με το ανοικτό λεωφορείο του υπουργείου πολιτισμού , στους αρχαιολογικούς χώρους , στο κέντρο των
Αθηνών . Συμπέρασμα : Οι Έλληνες πλέον είναι μαύροι και ημίμαυροι . Αυτά λένε οι τουρίστες όταν επιστρέφουν στη χώρα τους ,διότι λευκό άνθρωπο στο κέντρο των Αθηνών σπανίως είδαν . Περάστε από την Αγίου Κωνσταντίνου μέρα μεσημέρι , να δείτε πως δέρνουν τους αξιολύπητους Έλληνες ναρκομανείς ,οι μαύροι έμποροι ναρκωτικών. Δείτε τα ξενοδοχεία της Πλατείας Καραϊσκάκη , που ληστεύονται μέρα μεσημέρι , κατεβείτε από τη Ζήνωνος και άμα δείτε Ελληνικό μαγαζί ,σφυρίχτε κλέφτικα . Κάντε τη βόλτα σας από τη Μενάνδρου , τη Λυκούργου ,τη Σωκράτους, τη Γερανίου ,τους πέριξ δρόμους, στον τόπο που έζησε ο Περικλής για να δείτε το βράδυ , παρέλαση από μαύρες και μη εκδιδόμενες που σπέρνουν , αρρώστιες και AIDS….με το κιλό . 3.000.000 και παραπάνω, μαύροι και ημίμαυροι , ζουν στο κέντρο της Αθήνας . Κάποτε με αρχή τον ιερό βράχο της Ακροπόλεως , φτάναμε στο Θησείο , στα Πατήσια ,στην Κυψέλη , στους Αμπελόκηπους και άλλες Αθηναϊκές ρομαντικές και ωραίες γειτονιές .
Σήμερα τα πάντα έχουν περιέλθει στα χέρια των αλλοδαπών ανεπίστρεπτα.
21ος αιών ,
Εάλω η Αθήνα .
http://mindcup.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. ΕΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ, ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΚΑΗΚΑΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εαν τα πραγματα εχουν φτασει σε τετοιο σημειο?
    μα καλα,σοβαρολογεις αγαπητε μου φιλε?
    εσυ δεν ζεις στην ελλαδα?
    Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΟΠΛΟΣ
    ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive