Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

ΒΑΣΩ κατά ΓΙΩΡΓΟΥ.Καλά αυτουνού ΔΕΝ του κόβει. Είσαστε ΟΛΟΙ συνυπεύθυνοι που τον βλέπετε να τσουλάει στον κατήφορο και δεν τον... φρενάρετε.

Αιχμές για αργοπορία από Βάσω Παπανδρέου

Δημοσιεύθηκε από Γιάννης Παπαϊωάννου

«Είναι η πρώτη φορά που η χώρα αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό δημοσιονομικό πρόβλημα σε συνδυασμό με την απώλεια κάθε αξιοπιστίας. Πέρα από τις μακροχρόνιες αδυναμίες και την πρόσφατη οικονομική κρίση η ανικανότητα του Κώστα Καραμανλή σε συνδυασμό με τα σκάνδαλα και την διαφθορά οδήγησαν την χώρα στο χείλος του γκρεμού», ανέφερε στη Βουλή κατά την ομιλία της επί του Προϋπολογισμού η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών, Βάσω Παπανδρέου.

Όπως τόνισε «είμαστε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και χρειάζεται πολύ προσπάθεια για να βγούμε από αυτή», επισημαίνοντας ότι οι θυσίες πρέπει να είναι δίκαιες και «πρέπει να έχουμε το θάρρος να πούμε στον λαό ότι έρχονται πολύ δύσκολες μέρες». Η κυρία Παπανδρέου τόνισε ακόμη ότι «κάθε μέρα που περνά είναι μια μέρα μάχης, το κράτος πρέπει να λειτουργήσει άμεσα, δεν νοούνται αναβολές, αργοπορίες και καθυστερήσεις – ακόμα και λόγω των καλύτερων προθέσεων – και αναποφασιστικότητα». Ακόμη υπογράμμισε ότι τα μέτρα, που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, θα ήταν πιο ισχυρό μήνυμα αν είχαν ανακοινωθεί τις πρώτες ημέρες μετά τις εκλογές.

αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργύρη Δευτερα 21/12/09

1 σχόλιο:

  1. 1)Φορολόγηση στα εμβάσματα των λαθρομεταναστών
    2)Στοπ στα λεφτά για σποτάκια στο κανάλι που εργάζεται ο κύριος Τσίμας υπερ των λαθρομεταναστών
    3)Στοπ στη σίτιση τους και στην δωρεάν ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη.
    4)Στοπ στο να ξοδεύουμε εκατομμύρια για τη διασωση αυτών που επιλέγουν να πνιγούν
    5)Άμεση κατάργηση όλων των πράσινων καρτών ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίες για τους Έλληνες και να μειωθεί η εισφοροδιαφυγή.
    6)Στοπ στο λαθρεμπόριο της μαφίας με τους παράνομους λαθρομετανάστες μικροπωλητές που ματώνουν τις ελληνικές επιχειρήσεις και τα έσοδα του κράτους.
    7)Ναι στα κίνητρα στους Έλληνες ώστε να αποκτήσουν τρίτο και τέταρτο παιδί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive