Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

Πράσινη Μακακία τα τέλη

Δημοσιεύθηκε από Γιάννης Παπαϊωάννου

Τετρακόσιες χιλιάδες πινακίδες με διακόσια ευρώ περίπου έκαστος σε κανονικές συνθήκες ίσον 80.000.000 (όλογράφως ογδόντα εκατομύρια) χαμένα.

Θυμίζω- για να έχουμε μια τάξη μεγέθους- ότι για τα 100.000 ψωροχιλίαρικα του Παυλίδη κάναμε εξεταστική.

Συν απώλεια εισοδήματος για καροσερί μαντράδες φαναρτζήδες κλπ. Συν απωλείες εισοδήματος από όσους πλήρωσαν. Εισοδήματα που χάνονται από την αγορά.

Μαζί με την κατάργση της απόσυσρης που θα έδινε δουλειά και εισοδήματα σε χιλιάδες Έλληνες και θα δημιουργούσε φορολογητέα ύλη για τα άδεια κρατικά ταμεία.

Κάποιος σήμερα είπε: “Το κράτος μου έκλεψε το αμάξι”

Συμπέρασμα: Πρόκειται για μια μεγάλη Πράσινη Μαλακία που εξοργίζει τους πολίτες δικαίως -και για να μαθάινουμε απο τα λάθη μας- ταυτόχρονα πρόκειται και για σαφή οριοθέτηση των φορολογικών ορίων της κοινωνίας.

Πρόβλημα με τα τέλη κυκλοφορίας αναγνώρισε ο Γιώργος Παπανδρέου.

«Είμαστε κυβέρνηση που ακούει και αν χρειαστεί, αναθεωρεί τα λάθη της. Είναι σε γνώση μας οι αδικίες, το οικονομικό επιτελείο τις έχει κατά νου και θα τις διορθώσει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωραία σύντροφε πρόεδρε μόνο που ακόμη αυτοσχεδιάζουμε. Η πολιτική μας από την αρχή στους περισσότερους τομείς διέπεται από το δόγμα ‘ Πάμε και βλέπουμε”.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive