Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΧΤΕΣ ΣΤΗ ''ΣΤΟΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ''




Βίντεο απάντηση στις λασπολογίες των ανθελλήνων.
''Χρυσαυγίτες'' οι Βετεράνοι πολεμιστές της Κύπρου και οι μανάδες των αγνοουμένων για τη ''Χαφιεδοτυπία'', τη Ζουγκλα και τ άλλα μισθαρνά της Νέας Τάξης.
Δείτε την αντίδραση των Ελλήνων στο βιβλίο έκτρωμα του Γκουρογιάννη που χρησμοποιείται από τη τουρκική προπαγάνδα και θέλουν ορισμένοι να το βάλουν στα σχολεία για να μαθαίνουμε ιστορία!!!
Μιλούν ο κ.Νίκος Αργυρόπουλος, πρόεδρος του συλλόγου "ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ 74" και η κ. Μαίρη Κουρουπή, πρόεδρος του συλλόγου αγνοουμένων Κύπρου 74'
Αναρτήθηκε από EGERSIS

4 σχόλια:

  1. Οταν οι Ελληνες περνουν στην αντεπιθεση ο ανθελληνισμος και οι υβριστες του Ελληνισμου λουφαζουν στα δυσωσμα λαγουμια τους.
    Και παλι καλα να λενε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο in.gr του ΔΟΛ αναφερθηκαν ως ακροδεξιοι.Απο λουστηδες εσχατογερους τι περιμενεις...Το παρηγορο ειναι οτι υπαρχει ακομα αντιδραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δείτε πως το παρουσιάζει το TVXS.GR

    http://www.tvxs.gr/v26539

    Μέλη της Χρυσής Αυγής διέκοψαν παρουσίαση βιβλίου.

    Δεν ήξερα ότι ο σύλλογος Βετεράνοι 74 και ο σύλλογος αγνοουμένων κύπρου 74 είναι μέλη της Χρυσής Αυγής!


    Αν κάποιος έχει γνωστό, ας τους ειδοποιήσει, να κινηθούν ενάντια της προπαγάνδας του TVXS.GR ή της Ελευθεροτυπίας (οποιοσδήποτε έχει την ευθύνη) πους τους αποκαλεί.. χρυσαυγήτες! (εκτός και αν είναι!)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive