Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

ΒΡΕ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ;; ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;;

7 σχόλια:

  1. ΛΕΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ?
    ΑΦΕΛΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΘΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΛΑΜΟΓΙΕΣ, ΕΣΥ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙΣ Η ΘΑΣΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΟΥ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ;
    ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΑΡΑ. ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ; ΝΑΙ Η ΟΧΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΝ (ΠΡΑΣΙΝΟ) ΑΡΑΠΗ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΕΝΕΙΣ......!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να πάρει τα λεφτά που παίρνουν κάποιοι με λαμογιές. Να απολύσει όλους τους αχρείαστους δημόσιους υπαλλήλους (εκεί πάνε τα πολλά λεφτά), και να βάλει όριο στον μέγιστο μισθό όπως το έλεγε το ΛΑ.Ο.Σ.. Μέγιστος μισθός = 7 φορές ο μέσος μισθός (π.χ. αν είναι 1000ευρω, ο μέγιστος μισθός θα είναι 7000 ευρώ και όχι 120.000 ευρώ το μήνα - βλ. λιμενεργάτες)

    Επίσης, αντί να μιλάμε για λεφτά, ας κοιτάξουμε τι γίνεται με την δουλειά - που παράγει τα λεφτά! Είναι δυνατόν να υπάρχουν λεφτά χωρίς να υπάρχει δουλειά; Όχι, εκτός κι αν γίνονται παράνομα.

    Να ανοιχτεί κρατική βιομηχανία - εργοστάσια. Να δοθούν κίνητρα για αποκέντρωση των πόλεων και επιστροφή στη γη - παραγωγή τροφής. Απολύσεις απ' το Δημόσιο, ώστε να γίνει κατανοητό ότι το Δημόσιο... ΚΑΠΟΥΤ! Λεφτά υπάρχουν.. Αλλά πρέπει να τα δουλέψουμε για να τα πάρουμε!.. Κι όχι να κοιτάμε πως θα τα πάρουμε από το Δημόσιο!

    Πρώτα ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΔΟΥΛΕΙΑ θέλουμε, και μετά ΛΕΦΤΑ! Αλλά όσοι ψήφισαν ΠΑΣΟΚ, τα εύκολα λεφτά κοίταγαν!... (και γνωστοί μου που πίστευαν αυτά τα λόγια!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΙΛΕ ΣΤΕΦΑΝΕ.

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΚΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΝΤΡΙ.

    ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ...

    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ...

    ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ
    *ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΘΑΡΑ. ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ; ΝΑΙ Η ΟΧΙ;*
    Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΣΚΟΠΗ ΔΙΟΤΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΥΝΟΗΤΗ... , ΝΑΙ, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ...
    ΑΛΛΑ ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ...

    ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΦΕΛΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΕ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ...ΔΕΝ ΤΑΣΟΜΑΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ...ΟΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ

    Η ΜΕΓΑΛΙΤΕΡΗ ΑΦΕΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΛΕΓΕΙ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ...
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΛΩΣ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ...
    ΚΑΙ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ...

    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ
    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ

    ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΟ ΝΤΕΦΙ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ...

    ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ...
    ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑ-ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ, ΒΛΕΠΕ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΛΠ.

    ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ ΑΝΙΚΑΝΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΟΡΩΜΕΝΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΚΟΜΑΤΩΝ.ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ.ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΕ Η ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ.ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΑΣ ΞΕΣΙΚΩΘΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ.ΜΟΝΟ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ''ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΝΟΜΟ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ''ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤ'ΑΛΟΝΙ.ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΜΕΓΑΛΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΒΓΑΖΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ!!!!!!!!!!ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΓΑΜΑΝΕ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΗ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΛΕΚΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΟΥΣ ΚΛΕΥΤΕΣ!!ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΑΛΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΜΕΣΑ!!!!!!ΑΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΔΗΘΕΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΜΑ???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive