Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Ε(λεος) Ρ(ε) Τ(ομάρια)


ΕΡΤ το μαγαζί των ημετέρων

Ελεος,ήμαρτον!!!
Δεν ξέρω αν απόψε είδατε την εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και δεν ξέρω αν την είδε και κάποιος εισαγγελέας.
Αν το 1/10 από όσα ελέχθησαν και καταγγέλθηκαν επωνύμως από συνδικαλιστές της κρατικής τηλεόρασης είναι αλήθεια τότε πρέπει αυτή τη στιγμή,πριν ξημερώσει,να κλείσει το μαγαζί.
Να συλληφθούν με συνοπτικές (ναι αποφασίζομεν και διατάσσομεν) διαδικασίες οι πολιτικοί προϊστάμενοι κι όλοι όσοι διετέλεσαν πρόεδροι,αντιπρόεδροι,σύμβουλοι κι ότι άλλο.
Να συλληφθούν ακόμα και αυτοί που τα καταγγέλλουν τώρα,κατόπιν εορτής,για συγκάλυψη εγκληματιών.
Να συλληφθούν και αυτοί που συνέταξαν και ενέκριναν τον κανονισμό λειτουργίας της ΕΡΤ και άνοιξαν το δρόμο για το μεγάλο φαγοπότι των έξυπνων εις βάρος των κορόιδων.
Τα λεγόμενα για τις αμοιβές του Σπύρου Παπαδόπουλου και των αδελφών Μαγγίρα είναι πταισματάκια μπροστά στο χρήμα που μοιράζονται μεταξύ τους οι ημέτεροι.
Πέρα από τα χιλιάρικα που εισέπραττε ο πρόεδρος της ΕΡΤ είχε και 11,ναι ΕΝΤΕΚΑ,συμβούλους που ο καθένας εισέπραττε 200.000 ευρώ το χρόνο!
Διάολε,τι είδους συμβουλές έδιναν αυτοί οι άνθρωποι,πότε προλάβαιναν να συσκεφθούν όλοι αυτοί και τι τον χρειάζονταν τον πρόεδρο η ΕΡΤ αν είχε την ανάγκη τόσων συμβούλων;
Κουμπάρος πρωθυπουργού λάμβανε 40.000 το χρόνο χωρίς να ξέρει που βρίσκεται η ΕΡΤ.
Ροδακινοπαραγωγός που πούλαγε στις λαϊκές ήταν και παχυλά αμειβόμενος εξωτερικός συνεργάτης.
Πληθώρα ατόμων από τους περίπου 5.000 υπαλλήλους και συνεργάτες δεν πατάνε ποτέ το πόδι τους στο μαγαζί.
Παραγωγές που μπορεί να γίνουν με υπαλλήλους της ΕΡΤ σχεδόν τζάμπα ανατίθενται σε εξωτερικά συνεργεία με εξωφρενικά ποσά.
Αθλητικοί αγώνες διπλοπληρώνονται και τριπλοπληρώνονται από τα ταμεία της ΕΡΤ.
Σήριαλ που δεν βλέπονται αγοράζονται και μπαίνουν στα συρτάρια με εντολή των πολιτικών προϊσταμένων!
Μιλάμε για όργιο καταλήστευσης του δημοσίου χρήματος.
Ολα αυτά συμβαίνουν την ώρα που άλλοι εργαζόμενοι εξευτελίζονται με την 4ωρη απασχόληση και τα 400 ευρώ μισθό το μήνα.
Την ίδια ώρα που ο Γιώργος Κοίλιαρης,που άφησε τη ζωή του στο μέτωπο του πολέμου,έπαιρνε 800 μόλις ευρώ.
Μόνο όσα ανέφερε ο πρώην πρόεδρος της ΕΡΤ Μιχάλης Βεργίτσης και ο νυν διευθύνων σύμβουλος Τζών Καλημέρης αρκούν για να πάνε κάποιοι ισόβια στον Κορυδαλλό.
Το μαγαζί που πληρώνει και συντηρεί ο Ελληνικός λαός,μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ υποχρεωτικά,είναι στην κυριολεξία μια παχιά αγελάδα που την αρμέγουν χωρίς ντροπή οι πανέξυπνοι και τυχάρπαστοι καλαμοκαβαλάρηδες της εκάστοτε εξουσίας.
Κλείστε το το ρημάδι απόψε κιόλας αφού ο σκοπός λειτουργίας της ΕΡΤ κατάντησε να είναι η κονόμα των πονηρών και το βόλεμα των κομματικών φίλων.
Κύριε πρωθυπουργέ ζητήστε την κασέτα της εκπομπής από το ΑLTER και τολμήστε να ξεβρομίσετε την κόπρο που συσσωρεύτηκε όλα τα προηγούμενα χρόνια από τη μεταπολίτευση και δω.
Βάλτε τέλος στο πλουσιότατο φαγοπότι των επιτήδειων που διαφεντεύουν το μαγαζί της Αγίας Παρασκευής.
Σχόλιο Ζείδωρον:Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η εκπομπή ήταν υπέροχη κι έβγαλε πάρα πολλές ειδήσεις.Ομως Μάκη μου έχουμε και για σένα ένα ερώτημα:γιατί η εκπομπή έγινε τώρα που παραιτήθηκε ο κύριος Παναγόπουλος από πρόεδρος της ΕΡΤ κι όχι πιο νωρίς;
Ολα μα όλα ανεξαιρέτως όσα ελέχθησαν απόψε συμβαίνουν από υπάρξεως του μαγαζιού!

7 σχόλια:

  1. ΛΑΟΣ Ευρωβουλή ( Σκοπια + Θρησκευτικά Σύμβολα)


    http://www.youtube.com/watch?v=zPNbZBKm6IU

    http://www.youtube.com/watch?v=khWbRI6ugUE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλέον έχουμε πάθε ανοσία στα «Τομάρια». Βλέπουμε όλους τους μεγαλοαπατεώνες δίπλα μας, όλοι οργιζόμαστε και κανείς δεν ξεσηκώνεται. Υπόδουλοι της ψευδοΔημοκρατίας και της ψευδοΔικαιοσύνης.

    Και είναι φυσικό. Όταν οι ηγέτες αδυνατούν να αντιληφθούν τι σημαίνει ΔΙΚΑΙΟ σε μια κοινωνία, όπου πάνω σε αυτό στηρίζονται οι Νόμοι!

    Δείτε τι είπε ο πρόεδρος της επιτροπής (...)Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σε κανάλι:

    -------
    - Μα δεν είναι θέμα ψηφοφορίας ξέρετε τα δικαιώματα του ανθρώπου.
    - Και ας μιλάω και σαν πρόεδρος της επιτροπής (ισότητας νεολαίας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων) της οποίας θα εκλεγώ το απόγευμα.
    - Δεν είναι θέμα ψηφοφορίας. Δηλαδή το Δικαίωμα του Ενός είναι θέμα των άλλων 19;
    - Η Δημοκρατία και η Ελευθερία κρίνεται στον έναν. Όχι στη συντριπτική πλειοψηφία. Εκεί είμαστε όλοι εύκολοι και ωραίοι. Η πλειοψηφία η σαρωτική η συντριπτική των Χ.Ο. στην Ελλάδα είναι η εύκολη οδός. Τα δικαιώματά τους κατοχυρώνουν την ιδέα της πλειοψηφίας να το πούμε και αλλιώς. Το θέμα είναι ότι ο ΕΝΑΣ ο οποίος δεν πιστεύει στον Χριστιανισμό ή τέλος πάντων δεν είναι και Ορθόδοξος, στην τελική ανάλυση, αυτός ο ΕΝΑΣ έχει το δικαίωμα να βάλει και αυτός την εικόνα του;
    -------

    Δείτε επίσης τον ορισμό των (Ανθρώπινον) Δικαιωμάτων και από που προέρχονται:

    -------
    1. Τι είναι το Δικαίωμα; Διαβάζοντας τον ορισμό από το wapedia, Δικαίωμα ουσιαστικά είναι οι Εξουσίες που παρέχονται από το Δίκαιο.

    2. Τι είναι το Δίκαιο το οποίο παρέχει δικαιώματα; Στην wapedia δίνονται 2 ορισμοί:
    α. Δίκαιο ονομάζεται το σύνολο των υποχρεωτικών και εξαναγκαστικών κανόνων οι οποίοι και ρυθμίζουν τις σχέσεις των, στη αυτή κοινωνία δια-βιούντων προσώπων.
    β. Δίκαιο είναι η ανθρώπινη θέληση η οποία ρυθμίζει την κοινωνική ζωή κατά τρόπο «ετερόνομο», «επιτακτικό» και «εξαναγκαστικό».

    Άρα το Δίκαιο είναι ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ οι οποίοι ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ (ΕΙΝΑΙ) ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΘΕΛΗΣΗ, στην κοινωνία που εφαρμόζεται.

    ... Η ανθρώπινη θέληση 19 ανθρώπων όπου οι 18 θέλουν να γίνει κάτι και ο ένας δεν θέλει, ποιά πράξη αντιπροσωπεύει καλύτερα;.. Την πράξη του να γίνει το κάτι ή να μην γίνει; ...

    Η ανθρώπινη θέληση, εφόσον θεωρήσουμε ότι όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι και εκφράζουν στον ίδιο βαθμό αυτή την θέληση, εκφράζεται ΜΟΝΟ από την πλειοψηφία. Και είναι δυνατόν να καταμετρηθεί, μόνο με ψηφοφορία.

    Επομένως, το Δίκαιο σε μια συγκεκριμένη κοινωνία, είναι εξαναγκαστικοί κανόνες που ορίζονται από την Ανθρώπινη θέληση αυτής της κοινωνίας, ή αλλιώς από την θέληση της πλειοψηφίας της. Αυτή η θέληση για να υπολογιστεί, απαιτεί ψηφοφορία. Γι' αυτό και η ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θεωρείται το Δικαιότερο (για όλους) πολίτευμα.
    -------

    Νομίζω είναι φανερό, ότι οι "ηγέτες" αδυνατούν να καταλάβουν τους βασικούς ορισμούς του Δικαίου. Επομένως για πια Δικαιοσύνη μιλάτε;


    Ενδιαφέρουσα κριτική στις θέσεις του προέδρου (...)Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εδώ:
    http://area51gr.blogspot.com/2009/11/blog-post_13.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρόεδρος Βουλή 13Nov'09 gia golden boys

    http://www.youtube.com/watch?v=drRhywwgHqo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και είναι φυσικό. Όταν οι ηγέτες αδυνατούν να αντιληφθούν τι σημαίνει ΔΙΚΑΙΟ σε μια κοινωνία, όπου πάνω σε αυτό στηρίζονται οι Νόμοι!

    Οι νόμοι στηρίζονται σε 300 άτομα που ερμηνεύουν παλαιά κείμενα και συνδέουν μέσω της γραφειοκρατίας , αλλά και της διαφθοράς, αυτή την οντότητα που ονομάζεται ελλάδα. Απο επιστήμονες μέχρι κακοποιούς. Σίγουρα το βλέπεις πολύ πιο ιδεαλιστικά απο αυτούς και καλά κάνεις. Αυτοί το κάνουν λάθος γιατί δεν έχουν ισχυρά ιδανικά, κατα πλειοψηφία τουλάχιστον

    Να συλληφθούν με συνοπτικές (ναι αποφασίζομεν και διατάσσομεν) διαδικασίες οι πολιτικοί προϊστάμενοι



    Να συλληφθούν και αυτοί που συνέταξαν και ενέκριναν



    Να συλληφθούν ακόμα και αυτοί που τα καταγγέλλουν τώρα



    Να συλληφθούν όλοι και βλέπουμε


    Βλέπετε κάποιο μοτίβο εδώ? Ιστορικό, ψυχολογικό και κατα συνέπεια κοινωνικό. Έτσι την πατάμε πάντα, η πρώτη αντίδραση είναι να πατήσουμε το κουμπί του ρισετ. Δεν ήμαστε μηχανές όμως. Δεν πετάξαμε μπλε οθόνη. Η διαπλοκή απλά έχει φτάσει σε επίπεδα γόρδιου δεσμόυ. Αν φτάσεις να καταστέλεις την νόρμα το χασες το παιχνίδι. Μετα επακολουθεί στασιμότητα η οποία οδηγεί σε εκρηκτικές μεταβολές. Τα πάντα ρει κάποια στιγμή. Τώρα χρειάζεται συνειδητοποίηση, μετάνοια, θέληση και συννενοήσεις. Πολύ απ'όλα με αυτή την σειρά όμως


    Ομως Μάκη μου έχουμε και για σένα ένα ερώτημα:γιατί η εκπομπή έγινε τώρα που παραιτήθηκε ο κύριος Παναγόπουλος από πρόεδρος της ΕΡΤ κι όχι πιο νωρίς;


    Ο μάκης είναι ο τελευταίος που θα πάει φυλακή. Θα στείλει όλους τους άλλους πρώτα. Αυτό είναι το άθλημα του και προφανώς ξέρει καλά πότε να καλύπτεται και πότε να χτυπά, για μέγιστο αποτέλεσμα. Έχει αντέξει άλλωστε και μπορεί να τον βρίζετε αλλά κάνει ακόμα καλά σπριντ ο μουσάτος. Είναι κάτι σαν τον βαζέχα της δημοσιογραφείας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΛΙΤΗΣ.

    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ
    ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ...

    ΑΡΑ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΚΗ
    ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ.
    ΔΙΟΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΡΙΝΕ ****ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΔΙΑ ΠΑΣΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑΝ***

    ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΠΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΔΙΑ ΠΑΣΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑΝ.

    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΛΟΙ.

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ
    ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ...

    ΑΡΑ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΚΗ
    ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ.
    ΔΙΟΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΡΙΝΕ ****ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΔΙΑ ΠΑΣΑΝ ΕΡΓΑΣΙΑΝ***
    Ενοειται ότι αυτό ισχυε στην αρχαιότητα και δυστιχως δεν ισχυει σήμερα και αυτος είναι ο λογος και η αιτια του σημερινου αισχους που μας εφτασν οι δειλοι και οι τεμπεληδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δικαιον ειναι οταν εχεις δικαιο να το βρησκεις,αν λοιπον οι 18 δεν μετρανε και μετραει ο ενας γιατι σχοιζουνται για την πλειοψηφια
    στις εκλογιες και δεν κυβερνα αυτος που εχει την μειοψηφια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive