Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Ο ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ με τον ΣΑΜΑΡΑ


Τελικά σήμερα στην εκπομπή «καλημέρα σας» του Γιώργου Αυτιά στο ALTER ο καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος ανακοίνωσε ότι στις εκλογές της 29ης Νοεμβρίου θα ψηφίσει για Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας τον Αντώνη Σαμαρά. Στο σχετικό Δελτίο Τύπου ο κ Πιπερόπουλος γράφει:

«Μετά από πολύχρονη απουσία από τα δρώμενα στο Κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και γενικότερα στην πολιτική μας ζωή ακούγοντας το κάλεσμα του Αντώνη Σαμαρά να επιστρέψουμε στη Νέα Δημοκρατία οι εκατοντάδες χιλιάδες που την εγκαταλείψαμε επειδή αισθανθήκαμε και βιώσαμε πικρία, απογοήτευση ακόμη και θυμό αποφάσισα να επιστρέψω στη Μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη της Κεντροδεξιάς και να συμμετάσχω στην ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ – επί τέλους – ΑΝΟΙΧΤΗ και Δημοκρατική διαδικασία εκλογής Προέδρου.

Ψηφίζω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου για Πρόεδρο του Κόμματος τον Αντώνη Σαμαρά και καλώ τις φίλες και τους φίλους μου από την Κρήτη Μέχρι την Καστοριά και την Αλεξανδρούπολη να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία και να δώσουμε την ψήφο μας στον Αντώνη Σαμαρά και την καρδιά μας ξανά στη Νέα Δημοκρατία.»

Σημ,SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: Εμείς σαν ιστολόγιο, εδω και μέρες εχουμε πει ότι ΔΕΝ ανακατευόμαστε στα εσωτερικά των δελφινομάχων. Τους θεωρούμε ΟΛΟΥΣ επικινδυνους και ΕΝΔΟΤΙΚΟΥΣ για την Ελλάδα. Ευχή θα ήταν να ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΟΥΝ και να αφήσουν την Πατρίδα και το λαό της να ανασάνει επιτέλους.

Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

2 σχόλια:

  1. Σοβαρά κ. Πιπερόπουλε; « ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ – επί τέλους – ΑΝΟΙΧΤΗ και Δημοκρατική διαδικασία εκλογής Προέδρου. » Σε ποια χώρα ζείτε; Δυο φορές έβγαλε έτσι πρόεδρο το ΠΑΣΟΚ. Όταν έγραφα ότι είστε πρόχειρος και ατεκμηρίωτος θυμώνατε. Τέλος πάντων, καλή επιτυχία στον «Ανεξάρτητο» υποψήφιο δήμαρχο. Η πλάκα είναι ότι κι εγώ Σαμαρά θα ψηφίσω, να δείτε πως στο τέλος ο κ Πιπερόπουλος θα υπολογίσει και εμένα μέσα στους χιλιάδες φίλους του που θα ψηφίσουν Σαμαρά. O tempora o mores!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Re: «Ψηφίζω με όλη τη δύναμη της ψυχής μου για Πρόεδρο του Κόμματος τον Αντώνη Σαμαρά και καλώ τις φίλες και τους φίλους μου από την Κρήτη Μέχρι την Καστοριά και την Αλεξανδρούπολη να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία και να δώσουμε την ψήφο μας στον Αντώνη Σαμαρά και την καρδιά μας ξανά στη Νέα Δημοκρατία.»

    "Με όλη τη δύναμη της ψυχής σας";;

    Ούτε ο ίδιος ο θεός να ήταν ο Σαμαράς δε θα περίμενε τέτοια ολόψυχη, ανεπιφύλακτη αφοσίωση!

    Πρόκληση η δήλωση-πρόθεση του κ. Πιπερόπουλου να επέμβει στη συνείδηση των φίλων του και να τους υποδείξει ποιον να ψηφίσουν! Απαράδεκτη ενέργεια για έναν πανεπιστημιακό που, συν τοις άλλοις, δήλωνε ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος...

    Δηλαδή οι φίλοι του καθηγητή δεν έχουν κρίση και δική τους άποψη; Και αυτός πρόβατα τους θεωρεί;

    Ο κ. Πιπερόπουλος με αυτή τη δήλωση σίγουρα απογοήτευσε πολλούς φοιτητές του.
    Πρωτάκουστο για ένα δημόσιο πρόσωπο να προσπαθεί να ποδηγετήσει τους ψηφοφόρους προς την κατεύθυνση που ο ίδιος επιθυμεί.
    Θα μπορούσε να γράψει ένα δοξαστικό για τον κ. Σαμαρά, και ν' αφήσει το θέμα εκεί. Τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού.
    Λυπάμαι...
    Πάντως, τα σχόλια περιττεύουν όταν ένα δημόσιο πρόσωπο βάζει τέτοιο αυτογκόλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive