Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Ο Λαζόπουλος θέλει ..........ακροδεξιούς τους τρομοκράτες



Συνέχισε την προπαγάνδα που ξεκίνησαν διάφορα έντυπα ο Λαζόπουλος, που είπε στην εκπομπή του, ότι τέτοια χτυπήματα τα έκαναν κάποιες ακροδεξιές οργανώσεις στην Ιταλία. Στην συνέχεια είπε ότι πρέπει να προβληματιστούμε και να διαβάζουμε τις προκηρύξεις των τρομοκρατών γιατί κάτι θέλουν να πούν και μάλιστα είπε ένα μεγάλο τμήμα μιας προκήρυξης με πολύ άνεση χωρίς να το διαβάζει! Τις έχει μελετήσει πολύ φαίνεται! Τώρα όμως μας μπέρδεψε, αφού είναι ακροδεξιοί τάχα οι τρομοκράτες να μελετούμε τις προκηρύξεις; Έγινε ο Λαζόπουλος ακροδεξιός; Αυτό που θέλουν να περάσουν ότι το χτύπημα είναι από ακροδεξιά οργάνωση με προκήρυξη αριστερού περιεχομένου γιατί ήταν άγρια και την κατέκρινε η πλειοψηφία όλων των Ελλήνων. Προσπαθούν τώρα να σώσουν το μικρό ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ από τον αφανισμό μιλώντας για ακροδεξιούς μπαμπούλες...

Θερμοπύλες
ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΕΔΩ ΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΛΕΦΤΑ ΟΙ... "ΛΑΚΗΔΕΣ". ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ! ΕΔΩ>>Bρε τι σου είναι τα άθλια τα bloggs. Tίποτα δεν τους ξεφεύγει. ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟΥ ΛΑΚΗ ΜΑΣ !
αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Πεμπτη 5/11/09

1 σχόλιο:

  1. Ρε ξερω εγω τι θελει ο εθνικος μας "γυφτος" αλλα τι να σου κανω,ασε που με εχουν προλαβει τοσοι και τοσοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive