Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2009

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ; Μήπως για αγορά υβριδικων;

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ

ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ τηλ 210-3393537 fax 210-3393530 210-3636429 e-mail: press­­_office_ypes@ ypes.gov. gr

ΑΘΗΝΑ 15 Οκτωβρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κ. Γ. Ραγκούση, το σχέδιο της υπουργικής απόφασης για τα κρατικά αυτοκίνητα, πριν υπογραφεί από τον Υπουργό, θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Υπουργείου (www.ypes.gr) στις 12 το μεσημέρι της ερχόμενης Δευτέρας 19 Οκτωβρίου 2009.

Θα ακολουθήσει δημόσια διαβούλευση διάρκειας μιας εβδομάδας. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις προτάσεις και τις επισημάνσεις τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση diavoulefsi1@ypes.gov.gr μέχρι και τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 26 Οκτωβρίου 2009.

Εκ του Γραφείου Τύπου

1 σχόλιο:

  1. ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΑΝΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ Η ΚΑΘΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΘΕΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΑ ,[ΕΛΑΧΙΣΤΑ],ΝΑ ΦΥΤΕΨΕΙ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ. ΘΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΥΒΑΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΙΑ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive