Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΓΙΟΡΤΗ ΝΑ ΥΨΩΘΕΙ ΠΑΝΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ: "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ"

Μήπως έχουμε Πόλεμο και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι;

Γραφείο Τύπου ΝΕ.Ο.Σ.

Την Τετάρτη 28η Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη, ομάδα νεολαίων του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού κατεβαίνοντας από τα γραφεία της Βασιλίσσης Όλγας προς την εξέδρα της παρέλασης περικυκλώνεται απο ομάδα ασφαλιτών η οποία απωθεί τους νεολαίους μετά το Μακεδονία Παλάς. Ο λόγος είναι ότι κρατούσαν ένα πανό υπέρ της Μακεδονίας. Μάλιστα οι εν λόγω κύριοι έλεγαν δικαιολογίες ότι δεν πρέπει να ανοιχτεί διότι δεν πρέπει να προκαλούμε τους σκοπιανούς.

Αλήθεια κύριε Υπουργέ τόσο κακό είναι ένα πανό για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας; Είναι πιο επικίνδυνο από μερικά άτομα που είναι στην πρώτη σειρά της παρέλασης και μοιράζουν φυλλάδια για την κατάργηση των παρελάσεων; Να θυμίσουμε ότι τα ίδια αυτά άτομα είναι που έκαναν πορείες υπέρ των τρομοκρατών της 17 Νοέμβρη; Είναι τα ίδια άτομα που στηρίζουν έμμεσα ή άμεσα τρομοκρατικές ενέργειες όπως η τελευταία άνανδρη επίθεση στην Αγία Παρασκευή.

Ας ελπίσουμε οτι το παραπάνω γεγονός έγινε εν αγνοία του Υπουργού κ.Χρυσοχοΐδη ή του αρμοδίου αξιωματικού και ότι απλα ήταν μια αψυχολόγητη ενέργεια μερικών ασφαλιτών.

---------
Συγνώμη ρε παιδιά. Εδώ έχουμε καταπάτηση του συντάγματος ή μου φαίνεται;... Ο καθένας δεν έχει το δικαίωμα να διαδηλώνει ελεύθερα όπως θέλει στις πορείες - πόσο μάλιστα σε πορείες γιορτών!; Ρε παιδιά! Τι γίνεται εδώ!... Απαγορεύουν αντισυνταγματικά στους Έλληνες να εκφράζουν τα όσα νιώθουν και πιστεύουν χωρίς να προκαλούν φυσικά!, ενώ αφήνουν ελεύθερους τους Ανθέλληνες που πάνε κόντρα στους αστυνομικούς και τους βγάζουν ακόμα και τον εξοπλισμό!.. ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΕΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!.. Μήπως έχουμε ΕΞΥΠΝΟ ΠΟΛΕΜΟ και δεν το έχουμε πάρει ακόμα χαμπάρι;;;; ...

Εδώ μάλιστα πυροβολούν και με ΚΑΛΑΖΝΙΚΟΦ (πολεμικά όπλα) εναντίων αστυνομικών!.. Και σταματάν οι ασφαλίτες τους Έλληνες που διαδηλώνουν (ειρηνικά μάλιστα!), για να..... μην προκαλέσουν;.. Δηλαδή τότε τι νόημα έχουν οι διαδηλώσεις; ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!

Και το περίεργο είναι ότι..... κανείς δεν είπε τίποτα στις τηλεοράσεις! Τώρα το είδα κι εγώ, μετά από 2 μέρες!!!

2 σχόλια:

  1. Την αλλη φορα να πατε με πανο που θα βριζει την Ελλαδα,βαλτε και μπολικα σφυροδρεπανα μηπως και δεν αντιληφθουν περι τεινος προκειτε και να δουμε τοτε αν θα σας πλησιασει κανεις ασφαλιτης.
    Παρτε το χαμπαρι δεν ζουμε στην Ελλαδα,νομιζουμε αλλα ειναι πλανη,μηπως μας απηγαγαν εξωγηινοι και δεν το καταλαβαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακομα αναρωτιεστε;Φυσικα και εχουμε πολεμο με τα απολιθωματα του Σταλιν, του Μαο και του Πολ Ποτ.Τι αλλο πρεπει να σας κανουν για να καταλαβετε οτι ο Τσιπρας κυβερναει αυτον τον τοπο ρε παληκαρια.Την χασαμε την Ελλαδα πατριωτηηη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive