
Με δεκαπέντε μήνες φυλάκιση καταδικάστηκαν από το Εφετείο Θράκης ο πρώην ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ, ο μοναχός Αρσένιος και η εφέτης Μαρία Ψάλτη.
Η Μαρία Ψάλτη κρίθηκε ένοχη για παράβαση καθήκοντος, καθώς ως πρόεδρος του Πρωτοδικείου Ροδόπης, καθυστέρησε υπερβολικά να δημοσιεύσει την απόφαση για την κυριότητα της λίμνης Βιστωνίδας από το Δημόσιο. Αποτέλεσμα αυτής της καθυστέρησης ήταν το Δημόσιο να προχωρήσει στις περίφημες ανταλλαγές με άλλες εκτάσεις στην υπόλοιπη χώρα.
Ο ηγούμενος Εφραίμ και ο μοναχός Αρσένιος καταδικάστηκαν για ηθική αυτουργία στην παράβαση καθήκοντος της δικαστικής λειτουργού. Όλοι οι καταδικασθέντες άσκησαν έφεση και αφέθηκαν ελεύθεροι.
αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Παρασκευη 9/10/09
ΣΙΓΑ ΤΟΥΣ ΣΑΚΑΤΕΨΑΝΕ
ΑπάντησηΔιαγραφήΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ? ΑΧΡΗΣΤΟ ΕΙΝΑΙ...ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΑ...
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολεμικής περιόδου, κύριε εισαγγελέα, είναι το σκάνδαλο της Siemens.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣκάνδαλο με ονόματα, τηλέφωνα, διευθύνσεις και οι πρωταγωνιστές, που τα γνωρίζουν όλα, φυγαδεύτηκαν άρον - άρον(;) εις το εξωτερικό.
Καλή η προσπάθεια για παραπλάνηση (για πολλοστή φορά) του λαού. Αλλά, το ερώτημα είναι ένα: Που είναι ο Χριστοφοράκος, οέο;
Υ.Γ.
Το "σκανδαλάκι" του χρηματιστηρίου ξεχάστηκε;