Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

[Ας μιλήσουμε επιτέλους!] Η Λέσχη Bilderberg: Η ιστορία και ο πραγματικός της ρόλος...


Ένα παγκόσμιο κράτος με έναν παγκόσμιο αρχηγό!

Στο Όστενμπεκ τη Ολλανδίας, υπάρχει ένα παλιό ξενοδοχείο με το όνομα Hotel de Bilderberg. Σε αυτό το ξενοδοχείο πραγματοποιήθηκε το 1954 η αρχική συνάντηση μιας πολύ μυστικής ελιτιστικής οργάνωσης.
Ο δημιουργός της οργάνωσης ήταν ο Πρίγκηπας Bernhard της Ολλανδίας, σύζυγος της πρώην Βασίλισσας της Ολλανδίας Juliana και πατέρας της τωρινής βασίλισσας Beatrix. Ο πρίγκηπας Bernhard, ο οποίος κατά την διάρκεια του Β' Παγκοσμίου
Πολέμου ήταν Ναζί, μέλος των Ες-Ες και υπερήφανα ανακοίνωσε μετά τον πόλεμο ότι αυτός και οι Ναζιστές φίλοι του «διασκέδασαν» πολύ εκείνες τις μέρες, ήταν σημαντική φυσιογνωμία στην Βασιλική Εταιρία Πετρελαίου της Ολλανδίας Royal Dutch Petroleum (Shell Oil) και συνεργαζόταν με μεγάλες κοινοπραξίες και παγκόσμιες ελέγχουσες εταιρίες. Πότε δεν έκρυψε ότι ο απώτερος σκοπός της οργάνωσης Bilderberg είναι να καθιερώσει μια παγκόσμια κυβέρνηση.
Πλήρης λίστα συμμετεχόντων
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ>> Ας μιλήσουμε επιτέλους!
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΙΔΕΡΗ ΑΡΓΥΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 27/9/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive