Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΚΛΟΓΕΣ 4ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009 Γιατι ο καταποντισμος της ΝΔ θα είναι βαθυς και μεγας..

Γράφει ο "ΙΑΣΩΝ"
Αληθως δεν υπαρχει ιστορικο φαινομενο εκλεγμενου ηγετου, που εγκαταλειπη την εξουσια φοβουμενος να αντιμετωπιση τα συντριπτικα προβληματα μιας καταρρέουσας οικονομιας, αποτελεσμα ενός κρατικοδιαιτου και σπαταλου κρατους από εποχης αληστου ΠΑΣΟΚ με τεραστια δανεια και υποχρεωσεις.

Ενος κρατους που μεταπολιτευτικως εξετραφη να μισει και να καταδιωκει την ιδιωτικη πρωτοβουλια. Να θεωρει εκ προιμιου τον επιχειρηματια απατεωνα και την φιλελευθερη οικονομια αμαρτημα.Το κερδος εγκλημα προς τιμωρια. Του κρατους των δημοσιων υπαλληλων των κάθε κλαδικων κάθε οποιου κομματος.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ>>ΕΚΛΟΓΕΣ

αναρτηθηκε απο ΣΙΔΕΡΗ ΑΡΓΥΡΗ υπ.Βουλευτή ΛΑ.Ο.Σ Β`ΑΘΗΝΩΝ

6 σχόλια:

  1. Aναλωσιμος ηταν ο Καραμανλης.
    δεν το ειχατε καταλαβει?

    Φουσκα στο χρηματιστηριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ κύριε Σιδέρη συμμερίζεσαι τις απόψεις του Κυρίου Ιάσωνα και τον προβάλλεις τόσο τακτικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΓΩ ΑΠΛΩΣ ΑΝΑΡΤΩ.
    ΕΣΕΙΣ ΚΡΙΝΕΤΕ !!
    Τις απόψεις μου τις βάζω στα σχόλια πάντα ενυπόγραφα ή σε προσωπικά μου άρθρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα πρεπει καποιος να να συμμεριζεται τις οποιες αποψεις για να τις δημοσιευσει ή ολες οι αποψεις ειναι ελευθερες και ο καθενας κρινει?

    Σιγουρα το ελευθερο διαδικτυο δεν ειναι ο Ριζοσπαστης, που Δεν εχει στηλη αναγνωστων..Και το SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR δεν λογοκρινει..
    Προσωπικκα βρισκω μαλλον το αρθρο να αδικει το ΛΑΟΣ
    Φιλικα
    Φετα Χωριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα είπε όλα ο Καρατζαφέρης για το τι πραγματικά συμβαίνει στη ΝΔ:
    Ο Καραμανλής έχει ένα αρνητικό στοιχείο που τον εμποδίζει να αναδειχθεί σε μεγάλο ηγέτη. Ο μεγάλος ηγέτης είναι αυτός που τα βάζει με τον ισχυρό και χαϊδεύει τον αδύνατο. Εδώ έχουμε το αντίθετο. Είπε ο κ. Καραμανλής ότι θα απομακρύνει τον οποιονδήποτε πίκρανε την παράταξη. Έχω μαζέψει, μια σειρά από πρωτοσέλιδα, εναντίον της κας Μπακογιάννη για τη Siemens, εναντίον του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για τη Siemens, εναντίον του κ. Σουφλιά για το αυθαίρετό του. Πρωτοσέλιδα, που ταλάνισαν τη ΝΔ, αλλά δεν έχει τη δύναμη να τους ακουμπήσει και βρήκε τον Τσιτουρίδη, το Δούκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν αναρτάτε απλώς, γιατί τότε θα αναρτούσατε και από Χρυσή Αυγή και από Indymedia και από Ριζοσπάστη άρθρα για να τα κρίνουν οι αναγνώστες.

    Αναρτάτε αυτά που σε μεγάλο βαθμό αυμφωνείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive