Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

Kόφτε ρε τι μακακιες...Σιγά μην πήγε απο Hacking το troktiko!


Λοιπόν με όλο το σεβασμό στην άποψη και την κάθε πληροφορία ... του καθένα ,αλλά είναι μεγάλη μούφα και μπαρούφα οτι το troktiko έπεσε απο hackers και έγινε επίθεση στην Ελλάδα στο blogger.com
Kαι ψάχνει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να τους βρεί ( αυτό είναι ανέκδοτο)!

Λοιπόν δεν έγινε τίποτα απο αυτά...Το troktiko έπεσε με παρέμβαση της google και ανέβηκε πάλι με παρέμβαση της google, όταν δεν την έπαιρνε γιατί θα "χάλαγε" το εταιρικό της προφίλ με ότι συνεπάγεται για την διαφήμισή της κλπ
Επίσης φοβήθηκε και μποϊκοτάζ από Έλληνες χρήστες!

Το περί hackers και παραμύθια στο blogger.com δεν υπάρχει! Το γράψαμε και χθες για την "καραντίνα" που υπήρξε (στο blogspot.com και blogger.com) μετά το κλείσιμο του troktikoυ από την ίδια την εταιρία και συγκεκριμένα τα ρομπότ της γιατί υπήρχε μεγάλο τράφικ στην αναζήτηση για το blogspot.com . Προκειμένου να προστατεύσουν απο τέτοιες ασυνήθιστες ενέργειες ...το σύστημα τους από ενδεχόμενη κακόβουλη ενέργεια... το έβαλαν σε καραντίνα. Εχει συμβεί πολλές φορές !Αυτό είναι όλο!
Τελεία και παύλα!
Και μην ζηλεύετε την επιτυχία του άλλου! Και μεις δεν συμφωνούμε με ότι γράφει πάντα οχι μόνο αυτό και γενικά πολλά blogs ...όπως και αντίστροφα με μας ...αλλά γενικά έχει βοηθήσει πολύ στην ανάπτυξη του blogging ,όπως και το press-gr που επίσης έχει πέσει θύμα μεθοδεύσεων όπως με την γνωστή και μεθοδευμένη γκάφα ....κυβερνητικών , παρακυβερνητικών , διωκτικών και άλλων αεριτζίδικων αρχών ....να εισβάλουν στα γραφεία του Καψαμπέλη με ένα άσχετο email ( δηλαδή καραμπινάτη υπόθεση κατάχρηση εξουσίας και κατασκευής στοιχείων) με το οποίο εξαπάτησαν την google και την αμερικάνικη δικαιοσύνη!
Τώρα βρήκαν τον μπελά τους γιατί κάποιοι μάγκες τα χώνουν ...και ανεξάρτητα επιδιώξεων τους, μας βολεύει...Και όπως λένε και οι κομμουνιστές συμμαχούμε ακόμα και με το διάβολο και τον Εφραίμ ...να έχουμε ελευθερία στο δίκτυο! Σε μια χώρα ανελευθερίας ...νταβατζήδων εξουσιαστών και λοιπών λαμογιών που έχουν νόμους του Μεταξά κατά του τύπου , που έχουν τον τυποκτονο νόμο Βενιζέλου με τις αστικές αποζημιώσεις , που ποινικοποιούν ακόμα και μάρκετινγκ για να κάνουν λεζάντα!
http://papatzides.blogspot.com/

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive