Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

Επεσε άγριο κράξιμο στους πολιτικούς στο Αρχαίο Στάδιο Μεσσήνης. Με ΜΙΑ διαφορά ε; Δεν φταίνε ΟΛΟΙ, αλλά αυτοί που ασκούν εξουσία. Μην είμαστε άδικοι!


Μια εξαιρετική βραδιά χάρισε στους παρευρισκόμενους ο Μάριος Φραγκούλης το Σάββατο στην επίσημη πρώτη παρουσίαση του αρχαίου σταδίου Μεσσήνης που έφερε στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη του καθηγητή Αρχαιολογίας κου Πέτρου Θέμελη. Η Αρχαία Μεσσήνη φωτίστηκε από Φως και ο μεγάλος αρχαιολόγος τιμήθηκε για την προσφορά του στην εκδήλωση που έγινε το Σαββατο στον Ιερό χώρο του Αρχαίου Σταδφίου Μεσσήνηςμετά από 2.300 χρόνια. Όμως η βραδιά είχε και εκπλήξεις. Δυσάρεστες εκπλήξεις με έντονο γιουχάρισμα και αποδοκιμασίες τόσο για τον Νομάρχη Μεσσηνίας κο Δημήτρη Δράκο όσο και για την Υφυπουργό Εργασίας κα Σοφία Καλατζάκου. Όπως μας μετέφεραν άνθρωποι που ήταν εκεί, την εκδήλωση ξεκίνησε ο Δήμαρχος Μεσσήνης όπου......... Η συνεχεια εδώ=> http://filiatranews.blogspot.com/2009/08/blog-post_24.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive