Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009

"ΤΑ ΝΕΑ" ΣΗΜΕΡΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΤΡΩΚΤΙΚΟΥ! ΑΧ ΒΡΕ κ. ΨΥΧΑΡΗ ΜΟΥ ΠΟΣΟ, ΜΑ ΠΟΣΟ, ΛΥΠΗΘΗΚΕΣ Ε; Και ο κ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ, ΒΕΒΑΙΩΣ, ΒΕΒΑΙΩΣ!!


Αντιδράσεις για το κλείσιμο του μπλογκ troktiko

ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Παρασκευή 7 Αυγούστου 2009
ΜΕΓΑΛΕΣ αντιδράσεις στην ελληνική μπλογκόσφαιρα έχει προκαλέσει το κλείσιμο του μπλογκ troktiko χθες από την Google. Σε κάποια ειδησεογραφικά ιστολόγια γίνεται λόγος για παρέμβαση της κυβέρνησης. Ωστόσο, κύκλοι του υπουργείου Δικαιοσύνης υποστηρίζουν ότι δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με ιστολόγια.

Η ηλεκτρονική εφημερίδα zougla. gr φωτογράφισε, σε άρθρο που ανήρτησε στο Διαδίκτυο, έναν επιχειρηματία ως τον ιθύνοντα νου πίσω από το troktiko. Στελέχη του μπλογκ δηλώνουν διατεθειμένα να αντιδράσουν με μηνύσεις.

Οι συντάκτες του troktiko ανήρτησαν ανακοίνωση στο μπλόγκ fimotro στην οποία έκαναν λόγο για «γκανγκστερικές μεθόδους» και δήλωναν πως σε λίγες ώρες θα ανοίξουν καινούργιο μπλογκ που θα είναι «πολύ πιο ισχυρό από το προηγούμενο». Σύμφωνα με την κατάταξη της σουηδικής μηχανής αναζήτησης μπλογκ twingly, το troktiko ήταν το πιο δημοφιλές ελληνικό ιστολόγιο.
'ΤΑ ΝΕΑ"
αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Παρασκευη 7/8/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive