Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Aντε πάλι, πάμε ξανά απ την αρχή:ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΜΕ ΤΡΙΧΙΛΙΑΡΑ!

Ποιά τριχίλιαρα, αυτά που έδωσε στην Ηλεία και τα ξαναπήρε πίσω , θα τα δώσει στην Α.Αττικη; Tι στο καλό, ...Κλωνοποίηση τους κάνει;

Image and video hosting by TinyPic

Ο Κουρασμένος θα προεδρεύσει το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου της κυβερνητικής επιτροπής και αμέσως μετά μπροστά από το μεγάλο τζάκι στο Μέγαρο Μαξίμου θα απευθύνει ένα ακόμα διάγγελμα για τις καταστροφές. Θα μοιράσει τριχίλιαρα και θα συνεχίσει να ελπίζει ότι θα κυβερνήσει για άλλα τέσσερα χρόνια! Δεν έχει αντιληφθεί το μαύρο που θα πέσει στην προσεχή εκλογική αναμέτρηση. Θα το διαπιστώσει σύντομα και θα καταλάβει πολλά..
fimotro

3 σχόλια:

  1. ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΒΓΑΖΩ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΑΥΤΙΖΟΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΧΑΙΡΩ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΡΕ καρατζαφερη ρε συ αυτον που παρεδωσε τα ιμια στους τουρκους αυτον ΡΕ συ προτεινης για προεδρο.εισαι επιεικως απαραδεκτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμπιστοσύνη στο ΓΑΤΟ Καρατζαφέρη
    ΤΙΠΟΤ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive