Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΤΟΥ !!!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ !!

Οπως θα προσεξετε και στο βιντεο η κοπελλα εχει προβλημα ορασης ΟΜΩΣ αυτο δεν την εμποδιζει στο παραμικρο να αποδιδει με απιστευτη ερμηνεια το εν λογω πατριωτικο τραγουδι αφιερωμενο στον Γεωργιο Καραισκακη.

ΑΠΛΩΣ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΦΕΙ ΜΙΑ ΥΓΙΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑ !!!




(Πηγή ereunitiko.blogspot.com)

5 σχόλια:

  1. Μπορει αυτη η κοπελιτσα να μην βλεπει με τα ματια της οπως η περισσοτεροι απο εμας,αλλα βλεπει και πολυ καλυτερα με τα ματια της Ελληνικης της ψυχης,εν αντιθεση με τους περισσοτερους απο εμας που ειμαστε πολυ,μα παρα πολυ "τυφλοι" οσον αφορα τον πατριωτισμο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήμουν σε αυτή τη συναυλία. Ήταν πολύ όμορφα. Γενικά ο ιερέας που επίβλεψε αυτή τη συναυλία, είναι και μουσικός και συχνά διδάσκει στα παιδιά μουσική και πατριωτικά τραγούδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ήμουνα σε αυτή τη συναυλία. Ήταν πολύ ωραία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΑΡΓΥΡΗ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΓΙΣΟΥΝ! ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΤΥΦΛΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΤΟΥΣ.

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΥΦΛΩΣΕΤΕ. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΦΙΜΩΣΕΤΕ!

    μπράβο και πάλι Αργύρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive