Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

Υπόθεση "φλεγόμενη σαμπούκα": "Φοβήθηκα για τη ζωή μου" λέει ο Βρετανός

Posted by http://eglimatikotita.blogspot.com/

Ο Στιούαρτ Φέλταμ νοσηλεύθηκε με εγκαύματα β' βαθμού


Ο 20χρονος Στίουαρτ Φέλταμ εγκατέλειψε την Κρήτη χωρίς να καταθέσει κατά της Μαρίνας Φανουράκη που κατηγορείται ότι τον περιέλουσε με σαμπούκα και του έβαλε φωτιά καθώς -όπως δήλωσε ο πατέρας του- "φοβόταν για τη ζωή του".

Αντί να παρουσιασθεί και να καταθέσει ο Φέλταμ επέστρεψε στο σπίτι των γονιών του στο Σουίντον της Βρετανίας. Ο πατέρας του
μιλώντας στο SKY NEWS είπε: "Οι ντόπιοι προσπαθούν να αναμοχλεύσουν μίσος. Στα μάτια τους η κοπέλα είναι μάρτυρας. Νομίζω ότι η παρουσία του εκεί δημιουργούσε εκρηκτική ατμόσφαιρα".

Πρόσθεσε ότι συμβούλεψε τον γιο του να φύγει από την Κρήτη όταν πληροφορήθηκε ότι υποστηρικτές της Φανουράκη "βγήκαν στους δρόμους". "Η ζωή του ήταν σε κίνδυνο...Οι δικηγόροι του ήθελαν να παραμείνει αλλά ο ίδιος αισθανόταν την απειλή. Γιαυτό τον έφερα πίσω", συμπλήρωσε.

Ο 20χρονος Βρετανός υποστηρίζει ότι χωρίς να υπάρχει λόγος η 26χρονη Κρητικιά τον περιέλουσε με σαμπούκα και του έβαλε φωτιά σε μπαρ που διασκέδαζε στα Μάλια.


Η Μαρίνα Φανουράκη παραδέχεται ότι περιέλουσε τον νεαρό με αλκοόλ ύστερα από σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από αυτόν, ωστόσο αρνείται κατηγορηματικά ότι εκείνη προκάλεσε την ανάφλεξή του. "Ξαφνικά νιώθω από πίσω μου να με αγκαλιάζει αρχικά κάποιος άγνωστος, ενώ ταυτόχρονα με το ένα του χέρι μου χάιδευε το στήθος και με το άλλο του χέρι μου έπιασε τα οπίσθια" υποστηρίζει στην κατάθεσή της η 26χρονη και προσθέτει:

"Εγώ σάστισα και ενστικτωδώς πετάω το υπόλοιπο του ποτού που κρατούσα στα χέρια μου στο πρόσωπό του. Σε διάστημα δευτερολέπτων από το περιστατικό, κατά την έξοδό του από το κατάστημα, τον αντικρίσαμε να καίγεται στο στήθος... Το πιθανότερο είναι πως πήρε φωτιά στην προσπάθειά του ν’ ανάψει τσιγάρο".

http://www.foreignpress-gr.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive