Κυριακή 19 Ιουλίου 2009

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΚΩΝΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: "Πως λέγεται η ψεύτικη..πορδή; ΠΟΡ-ΔΗΘΕΝ"!!

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΚΩΝΑΣ - ΔΗΜ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ - ΓΙΑΝ.ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ
Στα Δικαστήρια;



Μας κέντρισε την περιέργεια η ανάρτηση που είδαμε στο fimotro και επειδή ο Κώστας Τσάκωνας, η μία απο τις λίγες προσωπικότητες που ΕΠΑΓΓΕΜΑΤΙΚΑ βγάζουν γέλιο, γιατί οι "άλλοι" είναι ΓΕΛΟΙΟΙ χωρίς χιούμορ, επειδή λοιπόν ο Κώστα είναι καλός φίλος απο τα παλιά, τον πήραμε στο τηλ. να μας πεί την άποψή του. Διαβάστε και κρατείστε την κοιλιά σας. Είναι ΑΠΑΙΧΤΟΣ ο άνθρωπος.
ΑΡΓ.ΣΙΔ.: κ. Τσάκωνα μάθατε ότι μετά την προχθεσινή τηλ. παρέμβασή σας στο κανάλι ΕΧΤΡΑ 3 και στην εκπομπή του Γιάννη Παπαγιάννη, τα όσα είπατε σχετικά για τον κ.Αβραμόπουλο, ίσως μεταφερθούν στίς αίθουσες των Δικαστηρίων, αφού μάλλον ο κ.Υπουργός έκανε μήνυση και η αστυνομία κυνηγάει τον κ. Παπαγιάννη να τον συλλάβει και να τον παραπέμψει στο αυτόφωρο για συκοφαντία του κ. Υπουργού κ.λ.π.
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΚΩΝΑΣ: - Τι λές βρε παιδί μου ; αλήθεια; Ξέρεις πόσα γιαούρτια είναι ... αδιάθετα; Οχι απο τη γρίππη του Αβραμόπουλου, απούλητα εννοώ..
ΑΡΓ.ΣΙΔ: Δηλαδή τι θέλετε να πείτε ότι θέλει το γιαουρτάκι του και ο Υπουργός;
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΚΩΝΑΣ: Αν τολμάει ας κυνηγήσει εμένα που τα είπα, πως τον είπες; Υπουργό; ένα .. πράγμα είναι ντυμένο σε Υπουργό ,που είναι άσχετος σε κάθε θέμα υγείας, Είναι το πιο ... ανθυγιεινό στοιχείο για το Υπουργείο Υγείας.
ΑΡΓ.ΣΙΔ.: Ναι αλλά ο Παπαγιάννης θάχει πρόβλημα.
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΚΩΝΑΣ: ΑΝ υπάρχει ΕΣΡ, να μαζέψει αυτούς που λένε τρίχες στα δελτία και όχι τον Παπαγιάννη, να τους μαζέψει όλους γιατί σπέρνιουν πανικό και τρομολαγνεία. Ο Αβραμόπουλος είναι τρομοκράτης, αυτόν να συλλάβει η ΕΥΠ.
ΑΡΓ.ΣΙΔ.: Μα αυτός είναι Υπουργός Κώστα μου..
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΚΩΝΑΣ: Συνεχίζεις να τον λές έτσι ε; Ξεχνάς ότι στη Ν.Δ. που μπήκε για πρώτη φορά, λιποτάκτησε κι έφτιαξε δικό του κόμμα,
απόκομμα. Στο Στρατό τους λιποτάκτες τους εκτελούν στην πολιτική τους ... αναζωωγονούν . ρίστηκε Υπουργός στο πιο κρίσιμο Υπουργείο, ενω έπρεπε ο Υπουργός Υγείας να είναι απο καθηγητής Ιατρικής του Πανεπιστημίου και πάνω κι αυτός δεν εχει περάσει ούτε έξω, απ το... δημοτικό της Ιατρικής.
Χορεύει όμως καλά ... Δημοτικά, ίσως γι αυτό τον βάλανε . Έτσι εγκληματεί η Ν.Δ. κατά του λαού και κατά του εαυτού της.
ΑΡΓ.ΣΙΔ.: Ναι αλλά , έτσι έκρινε ο Πρωθυπουργός,
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΚΩΝΑΣ: Θα με τρελλάνεις έτσι Αργύρη; Αυτή ήταν μωρέ η
ανασυγκρότηση του Κράτους; Η επιλογή αχαϊρευτων και άχρηστων σαν τον Αβραμόπουλο;Όταν ακούω τον Καραμανλή και τον Αντώναρο να μιλάνε για ... μεταρρυθμίσεις κ.λ.π. μου προκαλούν έλκος στο... δωδεκαδάκτυλο. Αυτά για σήμερα και μην ξεχάσεις να βάλλεις το ανέκδοτο με την πορδή. Είναι σημερινό και ... φρέσκο.
ΑΡΓ.ΣΙΔ.: Οτι πείς Κώστα μου, νάσαι καλά με το πηγαίο χιούμορ σου να .. ξεμαυρίζεις λίγο τη ζωή μας.
αναρτήθηκε απο Σιδερη Αργυρη Κυριακή 19/7/09

2 σχόλια:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive