Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

Ο Πρόξενος της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη Βασίλης Μπορνόβας…

…ο «Έλληνας», ο «Πατριώτης»!
Τον Βασίλη Μπορνόβα τον γνωρίζει πολύ καλά η Θράκη! Διετέλεσε στο παρελθόν Διευθυντής της Υπηρεσίας Πολιτικών Υποθέσεων Ξάνθης και ομολογουμένως, αν εξαιρέσεις αυτούς που έπαιρναν μισθό από την συγκεκριμένη υπηρεσία, η παρουσία του στην περιοχή για πάρα πολύ κόσμο ήταν καταστροφή! Τόσο η προσωπική συνεργασία του με τον Αμπντουλχαλήλ Ντεντέ, όσο και η συνεργασία του ΥΠΕΞ στις εκλογές του 2007 με περίεργους εξτρεμιστικούς κύκλους, δεν μπορούν να χρεωθούν στα υπέρ του Βασίλη Μπορνόβα, του έμπιστου ανθρώπου των Αμερικανών και της υπουργού Ντόρας Μπακογιάννη.
Η θέση μάλιστα του προξένου στην Κωνσταντινούπολη την κέρδισε, ενώ σύμφωνα με την «επετηρίδα» δεν την δικαιούταν! Αρκετοί ήταν οι υποψήφιοι, καθώς οι Αβραμόπουλος και Φώτης Ξύδας προωθούσαν τον Γρηγόρη Βασιλοκωνσταντάκη και οι Τζίλας και Σκυλακάκης τον Ευθυμιάδη, ενώ έπαιξε για λίγο και ο διευθυντής του Θόδωρου Κασσίμη, πρέσβης Κυριάκος Λουκάκης, τελικά επικράτησε «αξιοκρατικά» η επιλογή της Ντόρας Μπακογιάννη!
Αυτές τις ημέρες διάφορα δημοσιεύματα των εφημερίδων «Αξία» και «Free Sunday», (κλικ στις εικόνες) γράφουνε για κόντρα του Προξένου στην Κωνσταντινούπολη Βασίλη Μπορνόβα και του Πρέσβη μας στην Άγκυρα Φώτη Ξυδά. Η κόντρα έχει να κάνει με την χορήγηση βίζας εκ μέρους του Βασίλη Μπορνόβα σε Τούρκους αξιωματικούς, οι οποίοι μόνο για τουρισμό δεν έρχονται στην Ελλάδα. Ο Πρόξενος της Κωνσταντινούπολης όμως, σκίζει τα ιμάτια του καθώς διαμηνύει ότι οι παραπάνω πράξεις γίνονται έπειτα από πίεση που δέχεται από τον πρέσβη της Άγκυρας!

Η διαφωνία έφτασε στα αρμόδια γραφεία του Υπουργείο Εξωτερικών, αλλά εκεί μαθαίνουμε ότι η υπουργός πήρε το μέρος του Φώτη Ξυδά! Καλά ποιον δουλεύουν;;; Από πότε η Ντόρα Μπακογιάννη και οι «σύμμαχοι» Αμερικάνοι αφήνουν «ξεκρέμαστο» τον προστατευόμενο τους Βασίλη Μπορνόβα;;; Και αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα, ο Βασίλης Μπορνόβας σαν καλός και γνήσιος πατριώτης γιατί δεν τα κατήγγειλε επίσημα και αυτά παραμένουν στα παραπολιτικά σχόλια των εφημερίδων;;;
Διαβάστε σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive