Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Βρέθηκαν ξανά ναρκωτικά στις Φυλακές Ιωαννίνων!

ΑΝΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ


Ηρωίνη σε υγρή μορφή βρέθηκε χθες από σωφρονιστικούς υπαλλήλους σε κελί των Δικαστικών Φυλακών Σταυρακίου, ενώ η ίδια ακριβώς ουσία βρέθηκε και κατασχέθηκε την ίδια ημέρα στο διάδρομο των φυλακών, μέσα σε… μικροδέμα! Τα νέα αυτά «ευρήματα» επιβεβαιώνουν τον κανόνα, που λέει ότι και στα Γιάννινα το σωφρονιστικό σύστημα είναι άρρωστο και σαθρό, αφού τα πολλαπλά κρούσματα εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στις Φυλακές Σταυρακίου αποδεικνύουν, ότι ο λευκός θάνατος «ζει και βασιλεύει» ακόμη και μέσα στα κελιά των κρατουμένων!
Τα περιστατικά
Πιο συγκεκριμένα, χθές Πέμπτη 9 Ιουλίου στις 11.25 το πρωί, κατά τη διάρκεια ελέγχου που διενήργησαν σωφρονιστικοί υπάλληλοι σε θάλαμο των Φυλακών Σταυρακίου, βρέθηκαν στην κατοχή δύο Ελλήνων κρατουμένων δύο πλαστικά ποτήρια που περιείχαν χαρτί και βαμβάκι εμποτισμένα με ηρωίνη και ένα μεταλλικό κουτί με ηρωίνη σε υγρή μορφή.Στις ίδιες Φυλακές, στις 4.30 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, από σωφρονιστικούς υπαλλήλους βρέθηκε στο διάδρομο του καταστήματος κράτησης ένα μικροδέμα που περιείχε ηρωίνη βάρους (0,6) γραμμαρίων.Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, που διενεργεί τη σχετική προανάκριση, ενώ κατά των δύο δραστών σχηματίστηκε ποινική δικογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive