Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Κατασκοπικά παιχνίδια της Τουρκίας σε ελληνικό έδαφος…

Σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας Τούρκος κατάσκοπος συνελήφθη στην Σαμοθράκη με την κατηγορία της κατασκοπείας. Στην κατοχή του βρέθηκε μεγάλος αριθμός φωτογραφιών στις οποίες απεικονίζονταν σημεία υψίστης στρατηγικής σημασίας, όπως στρατιωτικές εγκαταστάσεις και δρόμοι.

Οι ελληνικές αρχές θεωρούν ότι τέτοιες ενέργειες είναι άκρως επικίνδυνες για την εθνική ασφάλεια, διότι οι φωτογραφίες που βρέθηκαν στην κατοχή του Τούρκου κατασκόπου παρουσίαζαν με λεπτομέρεια στρατιωτικά "μυστικά".
Liako.gr

1 σχόλιο:

  1. Αν δεν αλλαξουν γραμμη και μυαλα οι πολιτικοι των 2 μεγαλων κομματων στην Ελλαδα σε λιγο καιρο θα ξυπνησουμε και θα τους δουμε πανω απο το κεφαλι μας. Ο τουρκος φιλος δεν πιανεται δεν φτανουν οσα μας εχουν κανει? Ο ενας κανει κουμπαριες ο αλλος χορευει ζειμπεκικα και καταθετει στεφανι στο σφαγεα των Ελληνων. Μαυρες μερες ερχονται Ελληνες Ξυπνατε πριν να ειναι αργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive