Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

ΘΕΣΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΣΥΝΘΕΣΗ, Ο ΑΚΡΟΓΩΝΙΑΙΟΣ ΛΙΘΟΣ Αυτού του ιστότοπου και ο λόγος της ύπαρξής του.

Η λογοκρισία που άνοιξε συζητήσεις !

Γράφει λοιπόν ο αναγνώστης κ.ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΝΤΟΝΑΤΣΙΟΣ:
Με αφορμή την δήλωση του εκπροσώπου του ΛΑΟΣ για το θέμα της περιβόητης πλέον λογοκρισίας του Μουσείου έστειλα ιδιαίτερα καυστικά σχόλια σε κάποιο blog. Τα σχόλια δεν έγιναν δεκτά οπότε και έστειλα τη παρακάτω μικρή συλλογή παραδειγμάτων από σχόλια αναγνώστη του ιστόχωρου politis-gr :

"To ΛΑΟΣ (sic) είναι ένα κόμμα φασιστικής ιδεολογίας όταν στις τάξεις του φιλοξενούνται αποδεδειγμένοι λάτρεις αυτής της ιδεολογίας....

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ & Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩ>>ΘΕΣΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΣΥΝΘΕΣΗ

αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Τετάρτη 29/7/09

2 σχόλια:

  1. ΕΓΩ ΕΧΩ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:
    1)ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΑΠΛΩΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΑΥΤΩΝ.
    2) Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΙΚΑ .ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ; ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟ;
    3) ΑΝ ΑΚΟΥΓΕ Ο Κος ΚΟΝΤΟΝΑΤΣΙΟΣ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΤΟΥ ΕΚΠΟΜΠΗ ΘΑ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ “ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ” ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΥΠΕΡΤΟΝΙΣΗ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ. ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ Η ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ Η ΝΑ ΠΑΙΧΘΗ ΑΥΤΟΥΣΙΟ ΕΦΟΣΟΝ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΟ ΕΞ’ ΑΡΧΗΣ ΩΣ ΕΙΧΕ ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΑΡΑΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΠΡΑΓΜΑ ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ.
    4) ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΕΝΝΟΗ ΟΤΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΗ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΓΚΟΥΛΑΚ; ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΤΕΛΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΗ ΠΟΤΕ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άρα λοιπόν, εξ όσων προκύπτει, Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ Μεταξάς, πού ούτως ή άλλως ΗΤΑΝ δικτάτορας, ΧΑΡΙΣΕ τα χρέη των Αγροτών, ΙΔΡΥΣΕ το ΙΚΑ, ΙΔΡΥΣΕ το θεσμό των ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ, ΙΔΡΥΣΕ τα ΑΓΡΟΤΙΚΑ πρατήρια κ.λ.π.
    ΠΑΜΕ στο σήμερα, ΟΛΑ αυτά που έκανε ο δικτάτορας Μεταξάς και έτυχαν της ΠΛΗΡΟΥΣ ΛΑΪΚΗΣ αποδοχής έως σήμερα, τείνουν να απαλειφθούν. Το ΙΚΑ χεί με δανεικά, οι αγρότες πεθαίνουν απο τον υπερδανεισμό και την κρατική τοκογλυφία, οι λαϊκές αγορές πλήν μερικών εξαιρέσεων είναι χειρότερες απο τα super markets, όσο για ΑΓΡΟΤΙΚΑ πρατήρια ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Τι κάναμε λοιπόν με τόσα χρόνια Δημοκρατίας για να ξευτιλίσουμε τις Δικτατορίες δείχνοντας στο λαό πόσο ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ είμαστε απο τους Δικτάτορες και ΠΟΣΟ Δημοκράτες; Απλά ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΜΕ θεσμούς και πολιτισμό, ξεπουλήσαμε Εθνικά ιδεώδη, χειροκροτούν ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΜΕΝΟΙ (ΥΠΟΥΡΓΟΙ !!Βαρβιτσιώτης) το κάψιμο της Ελληνικής σημαίας!! Και επιτρέπουμε σε μια δράκα αλητών να καίνε και να λεηλατούν την Αθήνα κι απο πάνω τους παρέχουμε τα μέσα και την ΑΣΥΛΙΑ να λειτουργούν το ORIGINAL φασιστικό INDYMEDIA BLOGGS, μέσα απο το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, υποχρεώνοντας τον Ελληνικό λαό να τους πληρώνει ΚΑΙ τα έξοδα, προκειμένου να συντονίζουν ΑΝΕΤΑ τις ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ τους δραστηριότητες, χωρίς την ύπαρξη ΚΑΜΙΑΣ κρατικής αντίδρασης.
    Αυτή είναι λοιπόν η Δημοκρατία μας ε;
    Ο.Κ. ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ
    Φιλικά
    ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ, ΑΚΡΟΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΑΚΡΟΕΛΛΗΝΑΣ, ΑΚΡΟΠΑΤΡΙΩΤΗΣ , ΑΚΡΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive