
ΤΙ ΑΛΛΟ πρέπει να κάνει ο Υπουργός Δικαιοσύνης; Να κατέβει σε ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ;;Χάσαμε το μέτρημα πιά.
Απ` ότι βλέπουμε στο ΣΗΜΕΡΙΝΟ έγγραφο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, πρέπει νάναι η ΠΕΜΠΤΗ (5) Διαβιβαστική έγγραφη ΕΝΤΟΛΗ !! του ΤΕΤΑΡΤΟΥ (4) Υπουργού Δικαιοσύνης, πρός την "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ" αρχή προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
Τι κάνει η ως άνω αρχή στίς εντολές των 4 Υπουργών που την ΔΙΟΡΙΣΑΝ;
Τους γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων της και δεν κάνει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ!!
Ήθελα νάξερα βρε πατριώτες, τόσο πολύ δυσανάγνωστα είναι τα μηνύματα που σας στέλνει ο λαός; Ή μήπως δεν ξέρετε να τα διαβάζετε;;
ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ!
Και ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΛΙΣΤΑ!!
Αργύρης Σιδέρης
ΚΛΙΚ ΕΔΩ>>ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΦΙΛΗΣΥΧΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ... ΤΑΛΙΜΠΑΝ!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.