"Μετά το 7% που κέρδισε στις εκλογές ο Καρατζαφέρης, κατάφερε να επιβάλλει και την ατζέντα του . Ηδη ο Καραμανλής αποφάσισε να προτάξει το "Τάξις και ηθική" και ο Παπανδρέου έβαλε πρώτο στην ατζέντα το θέμα των λαθρομεταναστών και μάλιστα με στόχο το μηδέν λαθρομετανάστες...." Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009
Κλίνατε επί Δεξιά !!!!!!
"Μετά το 7% που κέρδισε στις εκλογές ο Καρατζαφέρης, κατάφερε να επιβάλλει και την ατζέντα του . Ηδη ο Καραμανλής αποφάσισε να προτάξει το "Τάξις και ηθική" και ο Παπανδρέου έβαλε πρώτο στην ατζέντα το θέμα των λαθρομεταναστών και μάλιστα με στόχο το μηδέν λαθρομετανάστες...."
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.