Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

Δεν αφορά τον ΛΑΟΣ τι θα κάνει ο Γ.Μανώλης, διαμηνύει ο Γ.Καρατζαφέρης

«Θα υπάρξει κρησάρα»


«Το τι θα κάνει ο κ. Μανώλης δεν είναι θέμα που αφορά τον ΛΑΟΣ είναι θέμα το οποίο αφορά την ΝΔ» λέει ο κ. Γ.Καρατζαφέρης, σημειώνοντας στο Mega ότι «τα ποσοστά του ΛΑΟΣ στην Αργολίδα είναι τέτοια τα οποία μας δίνουν τη δυναμική να εκλέξουμε δικό μας βουλευτή στις ερχόμενες εκλογές».

«Εγώ μιλώ με πολλούς πρώην Βουλευτές, από το 2004, οι οποίοι δεν είναι σήμερα βουλευτές, και των δύο μεγαλυτέρων κομμάτων, οι οποίοι έχουν έρθει κοντά μας και συζητούν. Όταν θα διαλυθεί λοιπόν η Βουλή -και το επαναλαμβάνω αυτό για να το καταλάβουν ορισμένοι οι οποίοι δείχνουν να μην το αντιλαμβάνονται, όπως οι κ. Αντώναρος και Καραμανλής- όταν θα διαλυθεί η Βουλή τότε θα μιλήσω με όποιον έρθει να συζητήσει μαζί μου» πρόσθεσε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

«Δεν θα πάρω αδιακρίτως πρόσωπα τα οποία πιθανά με την πρότερη παρουσία τους έχουν μολύνει το πολιτικό σκηνικό. Θα υπάρξει κρησάρα και θα αποφασίσουμε ποιος θα μπορεί να κατέβει υποψήφιος με το ΛΑΟΣ» τόνισε εξάλλου ο κ. Καρατζαφέρης.

Ερωτηθείς για την πρόταση του κ. Π.Ψωμιάδη «να επιστρέψει ο Καρατζαφέρης ως στρατιώτης στη ΝΔ», ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ απάντησε: «Θα πρότεινα να μην μείνετε μόνο στις δηλώσεις του κ. Ψωμιάδη αλλά να δείτε και τις δηλώσεις μιας σειράς άλλων στελεχών πρώτης γραμμής στη ΝΔ που θεωρούν πως ανήκουμε στην ίδια παράταξη» και συμπλήρωσε:

«Παλεύω για την παράταξη, αγωνίζομαι για την πατρίδα μου και θα θυσιαζόμουν ευχαρίστως για αυτήν, και γι' αυτό επέλεξα αυτόν τον δρόμο, δεν βλέπω όμως τον λόγο να θυσιαστώ για ένα κόμμα το οποίο δείχνει ότι δεν έχει μέλλον, γιατί να το κάνω άλλωστε».

Σχολιάζοντας εξάλλου προηγούμενη δήλωσή του ότι «στόχος μου είναι να κυβερνήσω» ο Γ.Καρατζαφέρης σημείωσε: «Γνωρίζετε πως ακούραστα προσπαθώ πάντα για το καλύτερο και τα δύσκολα τα έχω αφήσει πίσω μου, όπως την αμφισβήτηση και την λοιδορία. Είναι κάτι το οποίο έλεγα ακόμη και όταν το ποσοστό που έπαιρνα ήταν 2,2% και δεν είχα μπει στο Κοινοβούλιο. Θα συνεχίσω να προσπαθώ για το καλύτερο βάζοντας ολοένα και ψηλότερους στόχους».

αναρτηθηκε απο Σιδερη Αργυρη Κυριακη 21/6/09

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive